Jelentkezz biztosító önkéntesnek!

Biztosító önkénteseket keresünk a 27. Budapest Pride Fesztiválra. 

Biztosítóként felelősséget vállalunk a fesztivál programok zavartalan, atrocitásmentes lefolyásáért. Korábbi programjaink megzavarása miatt szükségünk van rátok, önkéntesekre, akik kiállnak az érdekeinkért és a közösségért, tesznek egy tudatosabb, biztonságosabb környezetért. Számunkra fontos, hogy erőszakmentes konfliktuskezelő eszközökkel megvédjüka közösségünk tagjait. Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik nem riadnak vissza a homofób és transzfób interakcióktól, a konfrontáció elhárításától és nem veszik magukra az onnan érkező sértegetni kívánó szavakat. 

Biztosító önkéntesként olyan eszközöket sajátíthatsz el, amik más helyzetekben is segíthetnek majd, hogy ki tudj állni magadért, tudj segítséget kérni, és sikeresen tudj deeszkalálni potenciálisan veszélyes helyzeteket.

 

A segítségnyújtás mellett egy remek lehetőséget kínálunk arra is, hogy megismerjetek új embereket, csapatban dolgozzatok együtt ráadásul a színes programokba is betekintést nyerhettek. Természetesen mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kezetekben legyenek a feladat elvégzéséhez szükséges eszközök, ugyanis minden jelentkezőnek szükséges részt vennie képzéseink egyikén, hogy felkészíthessünk titeket. Ezekre az alkalmakra várhatóan április-május környékén kerül majd sor. Az önkéntesség ideje június 24-től a felvonulásig (július 23.) tart. Állj ki te is a közös fontos ügyekért és segítsd munkánkat jelenléteddel!

 

Jelentkezni ide kattintva tudsz, március 31-ig!