Januárban jön a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál

Ezúton értesítjük barátainkat, nyári fesztiválunk és egyéb programjaink látogatóit, valamint minden kedves eddigi és jövőbeni nézőnket, hogy a soron következő, 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztiválunkat 2015 januárjában rendezzük meg.

Addig is, tartalmas ősznek és télnek nézünk elébe. Adunk néhány tippet, hogy ne gubózzatok be a nagy hidegben!

Október 11-én a nemzetközi Előbújás Napját ünnepeltük; közösségi kampánnyal készültünk a nagy napra. Bővebben itt olvashattok róla.

Ha tehetitek, mindenképp látogassatok el a háromnapos TranszFeszt – transz* kulturális fesztiválra október 17–19. között. A TranszFeszt az első transz* tematikájú fesztivál Magyarországon, amely a transz*, a dzsender non-konform és az interszex embereket érintő kérdésekre hívja fel a figyelmet. Kövessétek őket Facebookon és a TranszFeszt honlapján.

A Labrisz Egyesület idén is megszervezi a LIFT – Leszbikus Identitások Fesztiválját november 7–9. között.

Ajánljuk figyelmetekbe az idei, 11. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivált, november 11–16. között. Facebook oldalukon várjuk mi is nagy izgalommal a híreket az idei filmekről.

Ne feledjétek, hogy november 20-án a Transznemű Emlékezés Napján a transzfóbia áldozataira emlékezünk.

Amikor épp nem hallotok felőlünk, akkor sem pihenünk. Most épp saját kis kuckónkat csinosítjuk az Aurórában. Bár mind ingyen, szabadidőnkben dolgozunk, sok programunk nem valósulhat meg pénz nélkül. Ha teheted, támogass minket rendszeresen, havi egy ezressel, hogy közösségi fenntartású legyen a Budapest Pride!

A Budapest Pride-dal és a filmfesztivállal kapcsolatos hírekről, eseményekről a honlapunkon olvashatsz. Megtaláltok minket Facebookon itt és itt.

A Filmfesztiválig pedig találkozhattok velünk a fent említett idei eseményeken. Viszlát mindennap!

Januárban jön a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál