ITT VAGYUNK ÉS MEGOSZTJUK AZ ERŐT - DEBRECEN

Április 28-29-én Debrecenben jártunk, hogy a Megosztjuk az erőt projektünk keretein belül megismerkedhessünk a helyi aktivistákkal, és együtt készüljünk fel az idei Budapest Pride Fesztivál keretein belül zajló helyi programokra.

A DebrecenPride tagjaival feltérképeztük az önkéntes- és tagtoborzás lehetőségeit, átnéztük, hol tartanak a nyári programok előkészületei, milyen feladatok vannak még hátra, illetve a programokhoz szervesen kapcsolódó kommunikációs és promóciós terveket készítettünk. Jelenleg épülő szervezetként hasznosnak bizonyult a DebrecenPride, mint csoport erősségeinek, és esetleges gyengeségeinek felderítése, ezek közösen való feldolgozása, s ebből kiindulva a következő időszakra irányuló tevékenységeiknek meghatározása.

Előbújás-kampányunkhoz kapcsolódva videókat forgattunk, melyben a vállalkozó kedvűek mesélhettek személyes történeteikről, gondolataikról.

Debrecenben a Pride hónap során több programmal is találkozhattok, melyek mindegyike a helyi közösség bővítését, megerősítését és informálódását célozzák.

Köszönjük a résztvevők aktivitását, lelkesedését, mellyel segítették a hétvége megvalósulását, sikerességét. Sok sikert kívánunk a jövőbeni programokhoz, és reméljük, hamarosan újra találkozunk!