Hallgass Spotify-on Budapest Pride Beszélgetéseket!

Elindult a Budapest Pride Spotify csatornája! A téli ünnepi időszak sok LMBTQ embernek nehéz vagy megterhelő, ezért döntöttünk úgy, hogy számos Pride-os beszélgetést elérhetővé teszünk Spotify-on, Pocket Casts-on, Google Podcasts-on és a többi nagy podcast-felületen. Ha szükséged van egy felemelő beszélgetésre vagy éppen szeretnél többet tudni az aktuális LMBTQ-ellenes politikai narratívákról, itt a helyed! Hallgasd meg az eddigi beszélgetéseinket és csekkold rendszeresen a felületünket, mert folyamatosan töltünk fel új beszélgetéseket.

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az újdonságokról, iratkozz fel a hírlevelünkre:

Feliratkozom a hírlevélre!

 Mik a legújabb LMBTQ-ellenes törvények? Pál Marci, az #acsaladazcsalad kampány elindítója beszélget Dudits Lucával a Háttér Társaságtól, Radványi Vikivel a Budapest Pride-tól és Kanicsár Ádám újságíróval.

Székely Kriszta: "a coming out-nál úgy éreztem, összekapcsolódok egy csomó emberrel".  A POSZT-díjas színházrendezővel három évvel a nyilvános coming out-ja után beszélget Kanicsár Ádám.

Hogyan mondjam el, hogy transznemű vagyok? Vay Blanka, a Prizma Transznemű Közösség pilótafülkéjének egyik tagja mesél a coming out-járól.

Milyen örökbefogadó szülőnek lenni? Veiszer Alinda beszélget három örökbefogadó szülővel: Grecsó Krisztián íróval, Mártonffy Zsuzsával, az orokbe.hu szerzőjével és Pál Marcival az #acsaladazcsalad kampányból. 

Hogyan mondjam el, hogy meleg vagyok? Steiner Kristóf mesél a környezete és a nyilvánosság felé tett coming out-ról és a tanulságairól.

Csekkold a Spotify-on a Budapest Pride Beszélgetéseket!

 

 

 

budapest pride beszélgetések