Gyertek csoportként a 25. Budapest Pride Felvonulásra!

Ahogy a korábbi években, idén is szeretnénk, hogy minél több informális csoport, civil szervezet, baráti társaság, vidéki város és település, munkahelyi szerveződés, társadalmi csoport jelenjen meg logójával, molinójával, hogy képviselje szervezetét, csoportját a Felvonuláson.

Bármi is kössön össze benneteket, csoporttal való részvételetekkel erőt adhattok másoknak és egy biztonságosabb hellyé tehetitek a világot, hangsúlyozva a Felvonulás üzenetét és a közösségi erejét. Támogatásotokat fejezhetitek ki, és a Budapest Pride víziója mellett is kiállhattok.

Ha csoporttal jöttök a Felvonulásra, töltsétek ki az alábbi űrlapot, és mi biztosítunk nektek egy táblát a csoportotok nevével, hogy növeljük a láthatóságotokat a Felvonuláson! Regisztrált csoportként feltüntetünk benneteket a Felvonulás facebook eseményénél és honlapunkon is.

Regisztrálom csoportomat a Felvonulásra!

A regisztrációt és a jelentkezési határidőt követően felvesszük veletek a kapcsolatot, és keresni fogunk a részletekkel!

Jelentkezési határidő: 2020. július 19., vasárnap éjfél

FONTOS: Csoportos jelentkezéseket a megadott határidő után is tudunk fogadni, de ekkor már nem tudunk nektek táblát biztosítani a Felvonulásra a csoportotok nevével. 

Amennyiben további kérdésed lenne, bátran írj a fesztival2020@budapestpride.hu e-mail címre! Kérjük, segítsd a munkánkat és így töltsd ki a tárgy mezőt: “<szervezeted/csoportod neve> csoportregisztráció Felvonulás 2020”.

Találkozzunk 2020. augusztus 22-én, szombaton, a 25. Budapest Pride Felvonuláson! Addig is jelezzetek vissza a facebook eseménynél és hívjatok meg mindenkit, aki fontos nektek!

Visszajelzek a facebook eseményre!

Az idei Budapest Pride Fesztivál hivatalos jelmondata: “Vedd vissza a jövőd!”, amivel a társadalomban jelenlévő szorongásra és apátiára reflektálunk. Hiszünk abban, hogy az erre adott legjobb válasz a közösségi cselekvés és összefogás,  ezért erre buzdítunk mindenkit! Olvass tovább a szlogenről itt.