Gyertek csapattal az idei Budapest Pride Felvonulásra!

Vegyük vissza a jövőnket együtt!

A korábbi évekhez hűen, a 27. Budapest Pride Felvonuláson is célunk, hogy minél több, különböző társadalmi, munkahelyi, városi és települési csoport, civil szervezet és szerveződés képviselje magát saját logójával és molinójával a Felvonuláson. 2021-ben a felvonuláson már 50 regisztrált csoport vett részt, amivel segítették, hogy minden idők legnagyobb tömege, 35.000 résztvevő gyűljön össze. Bármi is a közös bennetek, csoportként való részvételetekkel másoknak is erőt adtok, ezzel is hangsúlyozva a Felvonulás üzenetét, közösségi erejét.

Ha szeretnél jelentkezni szervezeteddel vagy csoportoddal, az alábbi űrlapon megteheted:

Kitöltöm a regisztrációs űrlapot!

A Budapest Pride Felvonuláson való részvétel mindenkinek ingyenes, de a megrendezése rengeteg költséggel jár. Azokat a csoportokat, akiknek az anyagi lehetőségük engedi, arra kérjük, hogy 20.000 forint adománnyal támogassák a felvonulást. Adományozásra a regisztrációs űrlap végén van lehetőség.

Az adományozással kapcsolatban felmerülő kérdések esetén, írjatok a felvonulas@budapestpride.hu e-mail címre! Kérjük, segítsétek a munkánkat azzal, hogy az alábbi módon töltitek ki a tárgy mezőt: “<szervezeted/csoportod neve> csoportregisztráció Felvonulás 2022”.

Jelentkezési határidő: 2022. július 17., vasárnap éjfél

Találkozzunk 2022. július 23-án a Budapest Pride Felvonuláson, ahol ott kell lennie mindenkinek, aki egy szabad, elfogadó és demokratikus országban szeretne élni! Addig is jelezzétek vissza a Facebook eseményt és hívjatok meg mindenkit, aki fontos nektek!

Visszajelzek a facebook eseményre!

Természetesen számunkra a legfontosabb mindannyiunk egészsége és biztonsága, így folyamatosan figyelemmel kísérjük a COVID-19 vírus visszaszorítása érdekében tett korlátozó intézkedéseket, szabályokat, lehetőségeket és ezeket figyelembe véve szervezzük az idei Fesztivált és Felvonulást is. Minden változásról emailben és a Facebook eseményben is tájékoztatunk titeket.