Gyere vidékről a Pride-ra!

Szállás és útiköltség támogatás a 28. Budapest Pride Felvonulásra

Idén 7. éve hirdetjük meg pályázatunkat annak érdekében, hogy az ország különböző pontjairól, a nagyvárosoktól a legkisebb falvakig minél többen részt vehessenek a Budapest Pride Felvonuláson, anélkül, hogy a szállás és utazás költségein kellene aggódniuk. Szeretnénk idén is 40 pályázónak lehetőséget biztosítani, hogy két éjszakát tölthessenek el Budapesten, részt vehessenek az idei felvonuláson és megismerkedhessenek az aktivizmussal.

Ebben az évben a Budapest Pride még azzal is szeretné támogatni az ország különböző pontjain működő LMBTQ szervezeteket és csoportokat, hogy indít egy járművet a menetben, amin ezek a szervezetek kapnak láthatóságot. Ha bejegyzett szervezet vagy informális csoport vagytok, és szeretnétek csatlakozni a vidéki járműhöz, akkor jelentkezzetek! Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, hogy megmutassátok Magyarország legnagyobb Pride felvonulásán, hogy a Pride nem csak a fővárosé.

Ha egyedül vagy maximum három fő nevében jelentkezel, akkor ezt az űrlapot töltsd ki: űrlap

A pályázatok beküldésének határideje: 2023. június 18., éjfél

Ha szervezet vagy csoport nevében jelentkezel és/vagy szeretnétek csatlakozni a vidékieknek indított járműhöz, akkor ezt a jelentkezési űrlapot töltsd ki: űrlap

A pályázatok beküldésének határideje: 2023. május 31., éjfél

További információért nézzétek meg a pályázati űrlapot vagy írjatok nekünk az orszagosprideacademy@budapestpride.hu címre.

Találkozzunk a 28. Budapest Pride Felvonuláson, addig is kövessétek a Facebook eseményt és weboldalunkat aktuális információkért.