Gyere járműkísérőnek a Felvonulásra!

Tennél valamit a magyar LMBTQ közösségért és magadért is, de nem tudod, hogyan? Fontos számodra a Pride és szívesen közelebbről megismernéd a lebonyolításának a folyamatát? Kíváncsi vagy, mit csinálnak az önkéntesek a járművek körül?

Próbáld ki magad te is járműkísérőként! Csatlakozz önkéntesként az 25. Budapest Pride Felvonulásra, és dolgozz együtt egy barátságos csapattal augusztus 22-én!

Te lennél az, aki átélheti azokat a különleges pillanatokat, amikor elindul a menet, majd a karjelzésedre a mögötted álló teherautó is, és úgy érzed, mintha vinnéd magaddal a felvonulókat. Te lehetsz az, aki lendületet visz a várakozó tömegbe, és azt mondja:

“Indulunk!”

Járműkísérőként a feladatod annyi lesz, hogy figyelned kell, hogy a jármű jó irányba és akadálymentesen haladjon, illetve azt, hogy az emberek ne kerüljenek nagyon közel a járműhöz, megőrizve ezzel a felvonulók biztonságát és a menet zökkenőmentes haladását. Ehhez majd te és 3 önkéntes társad fogtok majd egy szalagot, ami kijelöli a biztonságos távolságtartást a járműtől.

Fontos, hogy csak akkor tudsz munkába állni a Felvonulás napján, ha korábban részt vettél egy személyes találkozón és tréningen, illetve eligazításon, ahol megtudod a számodra szükséges és legfontosabb információkat ahhoz, hogy a lehető legjobban tudd elvégezni, amit elvállalsz.

Önkénteseink munkáját meghálálva Budapest Pride-os pólót és 18 év felett ingyen belépőt biztosítunk a Felvonulást követő a Rainbow Partyra.

Mit gondolsz? Te lennél járműkísérő?
Kattints az alábbi gombra, majd töltsd ki az űrlapot!

Én is járműkísérőként segítek a Felvonuláson!

Ha kitöltötted az űrlapot, csatlakozz a Budapest Pride önkéntes csapatához és lépj be az alábbi facebook csoportba!

Csatlakozom a facebook csoporthoz!