Ez vagyok én! - Mondd el a történeted!

Az előbújás nagyon fontos esemény  az LMBTQ emberek életében, hiszen hozzájárul ahhoz ,hogy önazonosan élhessünk. Azoknak, akik előbújás előtt állnak, segít, ha megismerhetik mások történeteit és azokból erőt nyerhetnek. Az elfogadásért és jogegyenlőségért folytatott munka fontos eszköze az előbújás, hiszen a személyes ismeretség segít abban, hogy egyre többen támogassák ügyünket.  

Ezért arra kérünk téged, hogy küldd el nekünk személyes történetedet írott szöveg vagy videó formájában. Vegyél részt az “Ez vagyok én!” kampányunkban, és segíts te is, hogy  mindenki büszkén kimondhassa: ez vagyok én. Kattints ide és oszd meg velünk az előbújástörténeted!

Várjuk támogatóink történeteit is családtagjaik, ismerőseik előbújásáról, hogy ők hogyan élték meg a nekik való előbújást, hiszen rokonaink és barátaink is sokat tanulhatnak egymás történeteiből, az előbújás másik, befogadó oldaláról.

Történeteiteket az elobujas.hu oldalon fogjuk közétenni. Ezen az oldalon az ősz folyamán  folyamatosan újabb és újabb tartalmakkal találkozhatsz, köztük képekkel, előbújás történetekkel, videókkal, valamint egy előbújás-útmutatóval is, amivel a célunk segítséget nyújtani azoknak, akik előbújás előtt állnak. Megosztunk továbbá cikkeket, amik hasznos tanácsokkal szolgálhatnak abban, hogyan támogathatjuk azokat a családtagjainkat és barátainkat, akik előbújás előtt állnak vagy éppen most bújtak elő.

Október 11-e  az előbújás nemzetközi napja, amelyre idén is izgalmas eseményekkel készülünk, hogy megünnepeljük az önazonosságot és az elfogadást, és  felhívjuk a figyelmet az LMBTQ emberekre.

Várjuk történetedet!