Együtt vagyunk egészek! – 26. Budapest Pride Felvonulás

Gyertek együtt az idei felvonulásra!

Szeretnénk idén is, a 26. Budapest Pride Felvonuláson lehetőséget biztosítani, hogy minél több, különböző társadalmi, munkahelyi, városi és települési csoport, civil szervezet, baráti társaság, szerveződés jelenjen meg a saját logójával, molinójával, hogy képviselje magát a Felvonuláson. Bármi is a közös bennetek, csoportként való részvételetekkel másoknak is erőt adhattok, ezzel is hangsúlyozva a Felvonulás üzenetét, közösségi erejét.

Ha szeretnél jelentkezni szervezeteddel vagy csoportoddal, az alábbi űrlapon megteheted:

Kitöltöm a regisztrációs űrlapot!

A Budapest Pride Felvonuláson való részvétel mindenkinek ingyenes, de a megrendezés rengeteg költséggel jár. Azokat a csoportokat, akiknek az anyagi lehetőségeik engedik, arra kérjük, hogy 20.000 forint adománnyal támogassák a Felvonulást. Adományozásra az űrlapos regisztráció végén van lehetőség.

Amennyiben további kérdéseid lennének a táblával vagy az adományozással kapcsolatban, írj a felvonulas@budapestpride.hu címre! Kérjük, segítsd a munkánkat és így töltsd ki a tárgy mezőt: “<szervezeted/csoportod neve> csoportregisztráció Felvonulás 2021”.

Jelentkezési határidő: 2021. június 20., vasárnap éjfél

FONTOS: Csoportos jelentkezéseket a megadott határidő után is tudunk fogadni, de ekkor már nem tudunk nektek táblát biztosítani a Felvonulásra a csoportotok nevével. 

Találkozzunk 2021. július 24-én a Budapest Pride Felvonuláson! Addig is jelezzetek vissza a facebook eseménynél és hívjatok meg mindenkit, aki fontos nektek! 

Visszajelzek a facebook eseményre!

Természetesen számunkra a legfontosabb mindannyiunk egészsége és biztonsága, így folyamatosan figyelemmel kísérjük a COVID-19 vírus visszaszorítása érdekében tett korlátozó intézkedéseket, szabályokat, lehetőségeket és ezeket figyelembe véve tervezzük, szervezzük az idei Fesztivált és Felvonulást. Minden változásról emailben és a facebook eseménynél is tájékoztatunk titeket.

Az idei Budapest Pride Fesztivál hivatalos jelmondata: “Vedd vissza a jövőd!”, amivel a társadalomban jelenlévő szorongásra és apátiára reflektálunk. Hiszünk abban, hogy az erre adott legjobb válasz a közösségi cselekvés és összefogás, ezért erre buzdítunk mindenkit! Olvass tovább a szlogenről itt.