Csatlakozz hozzánk önkéntesként! Mi várunk szeretettel!

Még hezitálsz vagy már eldöntötted? Pároddal, barátoddal vagy akár egyedül is? Adománygyűjtő, menetkísérő, netán infopultos? Te milyen formában csatlakoznál a Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás lebonyolításához? Válaszd ki a leginkább hozzád illőt, mi várunk szeretettel!

Igen-igen, bizooony, jól látjátok! A 26. Budapest Pride Fesztivált 2021. június 25 és július 25 között tartjuk meg, a Felvonulás számára kitűzött jelenlegi dátum pedig július 24., szombat. Bár a járványügyi helyzet, az esetszámok, és annak várható tendenciái egészen kedvezőek kezdenek lenni, de tudjátok mire van még óriási szükségünk? Rengeteg-rengeteg segítő kézre, sok lelkes önkéntesre!

Jöjjön is a lényeg! Kattints az alábbi gombra, hogy eljuss a jelentkezési űrlapra! Ha bizonytalan vagy, mire jelentkeznél a tavalyi leírásainkat a Fesztivál önkéntes szerepekről itt, a Felvonulás önkéntesszerepekről pedig itt találod.

Több, mint 300. Ennyi önkéntesre van szükségünk, hogy az egyhónapos Fesztivált és a Felvonulást lebonyolítsuk. Kérjük, segítsd a munkánkat azzal, hogy küldd tovább legalább 1 embernek az űrlapot, és jelentkezzetek mindketten önkéntesnek! Oszd meg a felhívást, akár add tovább a teljes baráti körödnek!

Vágjunk bele! Én is önkéntes leszek!

 

Hogy miért pont idén vágj bele? Miért legyél az önkéntesünk idén is?

Rendkívül nehéz időszak volt számunkra, közösségünk számára az elmúlt 1,5 év és nem csak a koronavírus, illetve a korlátozások miatt. Betiltották a jogi nemváltoztatás lehetőségét, Novák Katalin személyes jóváhagyása kell az örökbefogadáshoz, de 9. módosításával az Alaptörvénybe is még több, az LMBTQ embereket megbélyegző és kirekesztő tartalmat helyeztek el. Mindezeken túl a közösségünk egy legnagyobb hagyományát, a Felvonulást is csak online formában tudtuk megtartani. Innentől nem kérdés: a Budapest Pride Fesztiválra és Felvonulásra minden eddiginél nagyobb szükség van!

Mi több, amellett, hogy Budapest Pride önkéntesként jó ügyet támogatsz, új embereket ismerhetsz meg, barátokat szerezhetsz vagy netán párra találhatsz, és az életre szóló, bakancslistás élmény mellett egy belépőjeggyel is megajándékozunk a Felvonulást követő Rainbow Partyra, mely az ország legnagyobb LMBTQ bulija.

Ugyanakkor azt mi is tudjuk; nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a járványhelyzet tartogathat meglepetéseket. Amiben viszont mégis biztosak vagyunk, hogy mi mindent megteszünk, azért, hogy mind a Fesztivált, mind a Felvonulást meg tudjuk tartani valamilyen formában.

 

Első kézből értesülnél a legfontosabb hírekről? Csatlakozz az önkénteseink számára létrehozott facebook csoportunkba!

Belépek a Budapest Pride önkéntesek csoportjába!