Csatlakozz hozzánk adománygyűjtőként!

Úgy érzed, tennél valamit az LMBTQ közösségért? Szeretnél egy igazán fontos feladatot végezni, aminek látható és számszerűsíthető eredménye van? Szeretnél életre szóló élményeket szerezni és új barátságokat kötni?

Ennél megszámolhatóbb már nem is lehetne: legyél te is adománygyűjtő! Csatlakozz önkéntesként az 25. Budapest Pride Felvonulásra, és dolgozz együtt egy barátságos csapattal augusztus 22-én!

Az adománygyűjtő önkénteseink az egyik legfontosabb feladatot látják el a Felvonuláson, ugyanis az aznap gyűjtött adományokból fedezzük a Felvonulás szervezési költségeinek egy jelentős részét. A cél, hogy minél több adomány érkezzen be aznap!

Adománygyűjtőink feladatai közé tartozik például, hogy:

  • felkeltsék a résztvevők figyelmét (ehhez egységes kék színű láthatósági mellényt viselnek és adomány feliratú táblát hordanak magukkal), ezért fontos, hogy figyeljenek arra, hogy a menetben is minél jobban helyezkedjenek;
  • beszélgessenek a résztvevőkkel arról, hogy miért fontos a pénzbeli támogatásuk, ezeket az összegeket pontosan mire fordítják a szervezők (pl.: wc, mentő, színpad, hangtechnika, infrastrukturális háttér, járműbérlés, szivárványzászlók, sátrak stb.);
  • az adományozók által támogatásra szánt összeget zárható, a Budapest Pride logójával ellátott adományládákban gyűjtsék és szállítsák;
  • adományért cserébe ajándéktárgyakat adjanak át a résztvevőknek.

Fontos, hogy csak akkor tudsz munkába állni a Felvonulás napján, ha korábban részt vettél egy személyes találkozón és tréningen, illetve eligazításon, ahol megtudod a számodra szükséges és legfontosabb információkat ahhoz, hogy a lehető legjobban tudd elvégezni azt a feladatot, amit elvállalsz.

Önkénteseink munkáját meghálálva Budapest Pride-os pólót és 18 év felett ingyen belépőt biztosítunk a Felvonulást követő a Rainbow Partyra.

Mit gondolsz? Lennél adománygyűjtő?
Kattints az alábbi gombra, majd töltsd ki az űrlapot!

Én is adománygyűjtőként segítek a Felvonuláson!

Ha kitöltötted az űrlapot, csatlakozz a Budapest Pride önkéntes csapatához és lépj be az alábbi facebook csoportba!

Csatlakozom a facebook csoporthoz!