Csatlakozz a 26. Budapest Pride Felvonuláshoz!

Elhatároztad, hogy idén (is) részt veszel az immár 26. Budapest Pride Felvonuláson, de még nem tudod, hogyan is csatlakozhatnál hozzá? Hadd segítsünk! Most összegyűjtöttük nektek egy helyre a lehetséges opciókat, válogassatok kedvetekre!

 

Barátaiddal, munkatársaiddal, ismerőseiddel együtt érkeznél? 

Regisztráljátok csapatotokat az alábbi űrlap segítségével, és a nevetekre szóló táblát készítünk nektek a Felvonulásra! A Budapest Pride Felvonuláson való részvétel mindenkinek ingyenes, de a megrendezése rengeteg költséggel jár. Azokat a csoportokat, akiknek az anyagi lehetőségeik engedik, arra kérjük, hogy 20.000 forint adománnyal támogassák a Felvonulás szervezési költségeit. Adományozási lehetőségekről itt találsz több információt: https://budapestpride.hu/tamogatas/egyszeri 

Kitöltöm a regisztrációs űrlapot!

Jelentkezési határidő: 2021. június 20., vasárnap éjfél

FONTOS: Csoportos jelentkezéseket a megadott határidő után is tudunk fogadni, de ekkor már nem tudunk nektek táblát biztosítani a Felvonulásra a csoportotok nevével.

 

Csapatoddal járművet is indítanátok? Nagy szeretettel várunk titeket!

Idén is lehetőséget biztosítunk arra, hogy civil szervezetek, informális csoportok és cégek járművel csatlakozzanak a Felvonulás menetéhez, ezáltal is kifejezve támogatásukat. A járműindítás civil szervezetek és informális csoportok számára ingyenes, LMBTQ vállalkozások esetében jelentős kedvezményt biztosítunk, míg a többi for-profit járműindító adomány ellenében csatlakozhat a Felvonuláshoz. A járműindításból befolyt adományokat teljes mértékben a Budapest Pride Felvonulás költségeinek fedezésére fordítjuk.

Jelentkezési határidő: 2021. június 17., csütörtök éjfél

Regisztrálok járműindítóként!

 

Vidékiként csatlakoznál a Felvonuláshoz, de az útiköltség szállással együtt anyagilag megterhelő lenne? 

2017 óta minden évben pályázatot hirdetünk, hogy az ország minél több pontjáról is részt tudjanak venni emberek a Budapest Pride Felvonuláson. Ezért szeretnénk 50 pályázónak lehetőséget biztosítani idén is, hogy két éjszakát töltsön Budapesten, részt vegyen az idei Budapest Pride Felvonuláson és megismerkedjen az aktivistaélettel. Pályázni az alábbi űrlapon keresztül tudtok.

A pályázatok beküldésének határideje: 2021. június 24., éjfél

Pályázok az 50 hely egyikére!

 

Akár önkéntesként is csatlakoznál a Felvonulás lebonyolításához? Szívesen segítenél nekünk adománygyűjtőként, menetkísérőként, esetleg infopultosként? 

Akkor ez az űrlap csak neked szól! Szerezz új élményeket, tapasztalatokat, barátokat, és mutassuk meg, mire képes a közösségünk, ha együtt dolgozik!

Több, mint 300. Ennyi önkéntesre van szükségünk, hogy az egy hónapos Fesztivált és a Felvonulást lebonyolítsuk. Kérjük, segítsd a munkánkat azzal, hogy továbbküldödküldd tovább legalább 1 embernek az űrlapot, és jelentkezzetek mindketten önkéntesnek! Oszd meg a felhívást, akár add tovább a teljes baráti körödnek!

Vágjunk bele! Én is önkéntes leszek!

 

Bármilyen módon csatlakozol hozzánk, ne felejts el visszajelezni a Felvonulás Facebook eseményére, ahol megtalálod a fontos híreket és információkat!

Visszajelzek a Felvonulás Facebook eseményére!

 

Gyere és vegyük vissza a jövőnket együtt!