BUDAPEST PRIDE SZOLIDARITÁSI ALAP PÁLYÁZAT 2021

A Budapest Pride Szolidaritási Alapot 2017-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy Budapesten kívüli városokban segítsük a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) aktivisták és szervezetek közösségépítő programjainak megvalósulását. 

2021-ben az alap az április 1. és október 31. között Budapesten kívül létrejövő projektekre és eseményekre ad támogatást. A maximálisan kiosztható összeg 880.000 forint. A pályázaton részt vehet minden olyan civil szervezet, informális csoport és magánszemély, aki Budapesten kívüli városban szeretne LMBTQ projektet megvalósítani.

 

A koronavírus-járvány miatt a korábbiakhoz képest módosítottunk a pályázaton, hogy a mindenkor hatályos korlátozás mellett is tudjatok pályázni az LMBTQ közösségnek fontos projektekkel. Ezért idén nemcsak rendezvényekkel, hanem például online eseményekkel, konferenciákkal, kommunikációs kampányokkal, kiadványokkal, publikációkkal, egyéb projektekkel is tudtok pályázni. Ha nem rendezvénnyel vagy online eseménnyel pályáztok, akkor a projekteteknek legyen része egy olyan esemény is, ahol valamilyen formában a nyilvánosság előtt bemutatjátok a projekt eredményeit.

A részvételhez az alábbi űrlapot kérjük töltsétek ki legkésőbb 2021. március 22. éjfélig és e-mailben küldjétek el nekünk a megosztjukazerot@budapestpride.hu címre!

 

Sikeres pályázóként vállaljátok hogy:

  • 2021. október 31-ig a beküldött programot lebonyolítjátok
  • A megvalósult programot képekkel, videófelvételekkel vagy hanganyagokkal és írott beszámolókkal dokumentáljátok!
  • 2021. november 21-ig a programról készítetek egy egyoldalas beszámolót, és a mellékelt dokumentációval együtt e-mailben elkülditek nekünk a megosztjukazerot@budapestpride.hu címre!
  • Folyamatosan tartjátok a kapcsolatot a Budapest Pride-dal a projekt kivitelezésének ideje alatt  
  • Az eredeti tervhez képest történő változásokról tájékoztattok minket

 

Pályázóként egyszerre akár több programra is pályázhattok.
A pályáztatás, illetve a lebonyolítás során felmerülő kérdésekben és kérésekben folyamatos segítséget biztosítunk.

 

Kattints ide és töltsd le a pályázati űrlapot: