Budapest Pride Szabadegyetem 2021 - Jelentkezz!

Vedd vissza a jövőd - Vedd vissza a közösséged!

Jelentkezz a Budapest Pride Szabadegyetemre és tanulj szervezőinktől, meghívott vendégeinktől. Legyél te is aktív tagja az LMBTQ közösségnek!

Pályázd meg a 35 férőhely egyikét a lenti űrlap kitöltésével, hogy 2021. november 27-28-án te is részt vehess Magyarország egyik legmenőbb és legszabadabb egyetemének első szemeszterében. Ne aggódj, itt nem kell krediteket gyűjteni, csak magadba szívni minden tudást!

Ezekkel a témákkal készülünk neked:

  • hogyan kell közösséget és programokat szervezni,
  • mi a célja és milyen eszközei vannak ma a magyar LMBTQ aktivizmusnak,
  • hogyan lehet megküzdeni a mindennapi homofób és transzfób politika negatív mentális hatásával,
  • miért fontos a saját előbújásod, annak története és a mindennapi láthatóság,
  • hogyan bonyolíts le egy általad szervezett eseményt.

Szeretnél tenni az LMBTQ közösségért? Szeretnél saját településeden is eseményeket, közösséget szervezni, de egyedül nem tudod, hogyan kezdj bele? A Budapest Pride Szabadegyetem célja vidéken élő emberek segítése és képzése, valamint jó módszerek és tudás átadása, hogy aztán ti, mint “hallgatók” saját közösségetekbe visszatérve folytassátok a Szabadegyetemen elkezdett munkát. Az idei Szabadegyetem külön célja, hogy felkészítsünk titeket a munkával járó mentális megterhelésre is, így nagyobb hangsúlyt fektetünk a mentálhigiénére és a konferencia jó hangulatára. Készüljetek játékos feladatokra és interaktív előadásokra!

Ha bekerültél a Szabadegyetem résztvevői közé, akkor szállást (2 éjszaka, november 26-27.), útiköltséget és legalább napi két étkezést biztosítunk számodra.

Pótfelvételi jelentkezési határidő: 2021. november 22., hétfő éjfél

Folyamatosan figyeljük az aktuális szabályozásokat, és a fejleményekről azonnal értesítjük a jelentkezőket. A változtatás jogát fenntartjuk.

Iratkozz be a Szabadegyetemre!

Figyelem! Pótfelvételire itt tudsz jelentkezni:

Jelentkezek!