Budapest Pride Felvonulás - Gyülekező a Városligeti fasorban

A Budapest Pride Felvonulás 2018 • Merj nagyot álmodni! felvonulás gyülekezője 2018.07.07. 14:00 - Városligeti fasor! Érkezz időben!

Gyülekező: 14.00 a Városligeti fasor 
Érkezés: 17.00 óra körül a Kossuth Lajos tér
Az érkezést elsősorban a Dózsa György utca felöl javasoljuk (30,230,30A,buszok, 70, 78, 75 troli), de a Lövölde tér felé is van lehetőség belépésre.

A felvonulás szóljon arról, hogy együtt megvalósíthatjuk az álmainkat. Az idén először egyhónapos Budapest Pride Fesztivál programjait civil szervezetek, informális csoportok, magánszemélyek állítják össze, Budapesten és több vidéki városban is. A Pride Hónap során osszuk meg egymással az álmainkat és fogjunk össze, hogy valóra váltsuk őket. Hívjuk fel a figyelmet olyan témákra, amikről a hétköznapokban nem esik elég szó.

Gyere velünk, és mutassuk meg, hogy nem szabad feladni. Megérdemeljük, hogy félelem nélkül szabadon szerethessünk, dönthessünk, hibázhassunk, hogy önmagunk lehessünk - merjünk nagyot álmodni, mert képesek vagyunk megvalósítani. 

Találkozzunk a Városligeti fasorban 2018. július 7-én 14:00-kor, és induljunk el együtt a Kossuth térre. Mindent megteszünk érte, hogy a felvonuláshoz útközben is tudj csatlakozni. Részletes program hamarosan.

Budapest Pride 2018 - Gyülekező