Beszállnál a Pride hónapba? Mondd el, mire van szükséged!

Ahogy arról talán már értesültetek, a jövő évben először tíz nap helyett egy hónapos lesz a Budapest Pride Fesztivál. Ami ehhez elengedhetetlen lesz: a megosztás. Megosztani az erőt, a tudást, a munkát, hogy együtt még több programot és eseményt szervezzünk, és még több emberhez jussunk el. Indítottunk egy Szolidaritási Alapot, amit 2018-ban kimondottan Budapesten kívüli szervezetek támogatására fordítunk, de tudjuk, hogy az anyagi támogatás nem elég.
Kérlek, kitöltéseddel segíts nekünk, hogy fel tudjuk mérni, mire lenne szükségetek ahhoz, hogy együtt létrehozzunk egy országos méretű, közösségi szervezésű LMBTQ Fesztivált! 

Még sosem szerveztél programot a Pride-ra, és nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Már szerveztél programot, de voltak területek, amik nehézséget okoztak?

Jól jönne egy kontaktlista, tanácsadás, képzés, online tudástár, több önkéntes, vagy személyes konzultáció? Szívesen megtanulnád, hogy mi hogyan szoktunk felvonulást szervezni? Töltsd ki ezt a kérdőívet, és modd el, hogy mire lenne szükséged az idei programod/programjaid megszervezéséhez!

Kattints ide a kérdőív kitöltéséhez! 

(A kitöltés kb. 5 percet vesz igénybe)

 

Beküldési határidő: 2018.01.26.

Ha kérdésed van a kérdőívvel kapcsolatban, írj az info@budapestpride.hu címre!