Bennetek mi a közös? Osszátok meg velünk és az egész világgal!

budapest-pride-2019-van-egy-kozos-a-tortenetunkben-kozospont-tortenetunk

Készítsetek egy képet, írjátok le pár mondatban, hogy szerintetek mi a közös bennetek és osszátok meg a közösségi médián!

#kozospont #tortenetunk #ourstory #budapestpride2019

A képen lehetsz egyedül, a pároddal, egy barátoddal, egy családtagoddal, a kedvenc egyetemi oktatóddal, a jófej szomszéddal, az osztályoddal, a házisünöddel, a gyerekkori plüssöddel vagy bárkivel, aki eszedbe jut.

Oszd meg a képet facebookon, instagramon, vagy akár twitteren, és használd a #kozospont #tortenetunk #ourstory #budapestpride2019 hashtageket!

Akár LMBTQ emberekről van szó, akár nem, a különböző tulajdonságok, élethelyzetek, tapasztalatok, érdeklődési körök, ízlések, és még rengeteg dolog mind-mind összekapcsol minket. Az idei, 24. Budapest Pride Fesztivál szlogenje - “Van egy közös a történetünkben”  - köré épülve a Pride Hónapban arra biztatunk mindenkit, hogy a különbségek helyett keressük egymásban a hasonlóságokat. Találjuk meg a közös pontjainkat, hogy még inkább sikeres, összetartó közösséget alkossunk.

Tegyünk együtt a láthatóságért! Minél többet merünk megmutatni magunkból, annál inkább egy elfogadó környezetet és szabad világot teremtünk magunk köré.

#kozospont #tortenetunk #ourstory #budapestpride2019

budapest-pride-2019-van-egy-kozos-a-tortenetunkben-kozospont-tortenetunk