Amatőr transznemű alkotók kiállítása - küldd be a műveidet!

Kedves Transz Alkotók!

Közeleg a Transznemű Láthatóság Napja (03.31.), melynek alkalmából transz emberek alkotásaiból szervezünk kiállítást az Aurórában: várunk tőletek festményeket, rajzokat, verseket, fotókat, stb. Ha szeretnéd, hogy műveidet más emberek is láthassák, akkor ez a felhívás Neked szól! Légy részese a Transznemű Láthatóság Napjára készülő kiállításnak!

Ha van rá lehetőséged, hozd be a műveket a Budapest Pride irodájába az Aurórába személyesen (1084 Budapest, Auróra utca 11., 6-os kapucsengő) március 19-23-ig 10 és 18 óra között.

Online is beküldheted a műveidet a kapcsolat@budapestpride.hu címre “TDoV kiállítás 2018 - alkotás beküldése” tárggyal. Ez esetben kérünk, hogy tüntesd fel az alkotó nevét, a mű címét, és írj róla egy néhány mondatos leírást. Az online beküldött alkotásokat nyomtatva vagy vetítve fogjuk kiállítani. Ha kérdésed van, keress minket a fenti email címen!

Amennyiben szívesen mutatnád meg alkotásodat más embereknek, de nem szeretnéd, hogy kiírjuk a neved, műveidet névtelenül is kiállítjuk.

Szeretettel várjuk a beérkező műveket március 25-ig!

Amatőr transznemű alkotók kiállítása