Ajánld nekünk adód 1%-át

Adószámunk: 18174803-1-42

Minden évben 10 milliárd forint feletti összegek vándorolnak az államkasszába, mert sokan nem rendelkeznek a személyi jövedelemadójuk 1%-áról. Oszd meg ezt az oldalt és a felhívást másokkal is, hogy olyan célokat támogathassanak ezzel az összeggel, amely értékeiket tükrözi, és segíti az LMBTQ emberek jogegyenlőségéért és láthatóságáért folytatott munkát!

2019-ban 1 340 ezer forintot ajánlottatok fel, ezzel támogatva a Budapest Pride munkáját, hogy együtt egy sokszínű világot teremtsük. Nagyon hálásak vagyunk annak 257 embernek, akik megtették ezt és ne felejtsetek el 2020-ban sem minket, szóljatok barátaitoknak is.

A befolyó összeget rendezvényeink és programjaink fejlesztésére és terjesztésére fordítjuk, így a nyári Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás, az Előbújás Napja és további évközi programok, tüntetések és események lebonyolítására. A legkisebb adományokat is megbecsüljük.

Hogyan ajánld fel adód 1%-át? Gyakorlati útmutató

A videóban ügyfélkapus és papír alapú instrukcióinkat is megtalálod.

Idén az új rendszer alapján, ha nem változtatsz a NAV által készített bevallás tervezeten, illetve nem nyújtasz be saját bevallást május 20-ig, akkor az eSZJA válik a hivatalos bevallásoddá. Így könnyen előfordulhat, hogy sokan megfeledkeznek a rendelkezés lehetőségéről. Ezért szólj ismerőseidnek is! https://nav.gov.hu/nav/szja/szja

Az adószámunkkal előre kitöltött nyilatkozatot töltsd le, nyomtasd ki és írd rá saját adataidat. Ezt kell beletenned egy kisméretű sima borítékba. A borítékra írd rá nevedet és adószámodat. Ezt a levelet zárd le és a lezáráson átmenően írd alá a borítékot. Ezt a borítékot kell eljuttatni a NAV-nak személyesen vagy postán. A címet a NAV tájékoztatójában találod.

Köszönjük!

Győztünk: szabad lesz a Pride