Adománytárgyaink csak rátok várnak!

Jelentjük, merch készleteink felfrissítve és feltöltve várják, hogy új tulajdonosaikhoz kerülhessenek! A legjobb helyen jársz, ha szivárványos holmira vágysz, és egy civil szervezet munkáját is támogatni szeretnéd vele! Az adománytárgyakból befolyt összeget teljes mértékben a Budapest Pride Fesztivál szervezési költségeire fordítjuk.

Az elmúlt években csak a Felvonulás költsége átlagosan 6-7 millió forint között mozgott, a feladatokat pedig szinte kivétel nélkül önkéntesek látják el. A Budapest Pride nem kér és nem fogad el pénzügyi támogatást államoktól, kormányoktól, pártoktól. Abban hiszünk, hogy függetlenségünket csak így őrizhetjük meg, és úgy gondoljuk, a mozgalmat elsősorban a mozgalom tagjainak kell működtetnie, fenntartania, így csak magánszemélyektől, magánalapítványoktól és cégektől fogadunk el támogatást, a tevékenységünk, projektjeink egy részét ezen felül pályázatokból fedezzük.

Az idei ajándéktárgyaink teljes listája:

  • adományért cserébe: táskák, pólók, nyakbaakasztók, karkötő, kitűzők, hűtőmágnes, maszkok, jegyzettömb.
  • adomány nélkül: matricák, tollak, papírzászlók, tájékoztatófüzetek, óvszer, síkosító.

Hogy beszerezd ezeket a menő cuccokat, látogass el a Budapest Pride Fesztivál programjaira és/vagy a Budapest Pride Felvonulásra, ahol önkénteseink információs és adománypultokkal várnak benneteket!

A tárgyak képes listája és adományértéke, illetve azon programjaink részletei, ahol infopulttal várunk benneteket, az alábbi gomb mögött találhatók. Kattints és szerezd be őket!

Beszerzem a menő cuccokat!