Adományozz a 25. Budapest Pride Felvonulásra!

A Budapest Pride Felvonulás, amit idén 25. alkalommal rendezünk meg, szervezetünk legnagyobb láthatóságú és egyben legnagyobb költségvetésű eseménye, ahol az LMBTQ közösség és támogatóik kiállásukkal közösen tesznek egy szabadabb jövőért. A kialakult vírushelyzet miatt különösen nagy szükségünk van a Te segítségedre, hogy tudjunk járművet indítani, felszerelést adni az önkénteseinknek és biztosítani a menetet. Csak így nyerhetnek értelmet az erőfeszítéseink: az egész éves előkészületek és a 300 önkéntes kitartó munkája, melyek ebben a kétségekkel teli időszakban sem álltak meg.

Vedd vissza a jövőd, adományozz a 25. Budapest Pride Felvonulásra!

Támogatom a felvonulást!

Ma Magyarországon a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) emberek nem élhetnek szabadon. Sokak mindennapjai rejtőzködve, gyakran félelemben telnek, körbevesz minket a homofób politikai közbeszéd és nem dönthetünk szabadon az életüket érintő fontos kérdésekről. Mutassuk meg, hogy eljött az ideje közös tervezésnek, a cselekvésnek! Segíts adományoddal, hogy szavunk elérjen a döntéshozókhoz is!

A Budapest Pride Felvonulással 25 éve küzdünk a hátrányos megkülönböztetés ellen, láthatóságot adva a minket érintő problémák súlyának és hidat képezve a többségi társadalom és az LMBTQ emberek között. Így, a bizonytalanság és a vírushelyzet ellenére 2020-ban sem maradhat el Magyarország egyik legnagyobb jelentőségű civil megmozdulása mely felhívja a figyelmet a jogegyenlőtlenségre.

Az elmúlt öt év sikerei számokban:

 • felvonulók száma 4000-ről 20 000-re,
 • járművek száma 3-ról 14-re,
 • fesztivál összes önkénteseinek száma 50-ről 300-ra nőtt.

Államoktól és pártoktól függetlenül működünk, ugyanakkor a pályázati lehetőségek csökkennek és a kialakult vírushelyzet miatt több bevételi forrásunk is megszűnt.

Van, amikor a mi lelkesedésünk és a csatlakozó 300 önkéntes munkája sem elég. Pénzbeli támogatásra is szükségünk van, hiszen a felszerelések nem ismerik az önkéntesség fogalmát. Adományoddal biztosíthatod, hogy a közösen felépített aktív jelenlétünk, eddigi munkánk és sikereink ne kerüljenek veszélybe.

A tárgyi elismerések átvételének lehetőségeiről e-mailben értesítünk.

Az alábbi költségek biztosítására van szükségünk:

 • Járműbérlés (400 000 Ft) - hogy együtt haladjunk a közös jövőnk felé
 • Hangosítás és színpadi eszközök (800 000 Ft) - hogy a jövő generációi is meghallják üzenetünket
 • Menetkísérők felszerelései (450 000 Ft) - hogy a biztonság és a szabadság ne zárja ki egymást

Köszönjük adományodat!

 • 2.000 forint: e-mailben köszönjük meg

TÁMOGATOM

 • 5.000 forint: Budapest Pride karkötő + minden korábbi

TÁMOGATOM

 • 10.000 forint: Budapest Pride kitűző + minden korábbi

TÁMOGATOM

 • 20.000 forint: Budapest Pride póló + minden korábbi

TÁMOGATOM

 • 50.000 forint: az előzőeket Budapest Pride vászontáskában kapod meg!

TÁMOGATOM