Adj a szolidaritásra!

Adj bele te is a Budapest Pride Szolidaritási Alapba, ami vidéki szervezetek programjait támogatja 2019-ben! Az összeadott összeget pályázat útján osztjuk szét vidéki szervezetek között, hogy csatlakozhassanak a júniusi Pride Hónaphoz, és közösségépítő programok szervezéséhez anyagi támogatást is kapjanak. Segíts, hogy 2019-ben is egy országos méretű, egy hónapos fesztivál valósulhasson meg! Mert szabadságra nem csak Budapesten van szükség, hanem az egész országban.

Budapest Pride Szolidaritási Alap

Kattints ide, és adj bele a Szolidaritási Alapba! 

Ahhoz, hogy 2019-ben a Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás eseményein kívül az ország több pontján is az LMBTQ közösségek meg tudják ünnepelni magukat, programokat és felvonulást szervezhessenek, most a te segítségedre is szükségünk van.

Évek óta jó kapcsolatot ápolunk más városokban működő LMBTQ szervezetekkel, aktivistákkal. Nagyon sokan nem tehetik meg, hogy Budapestre utazzanak a nyári fesztivál idején, ezért különösen fontos, hogy a lakóhelyük közelében is elérhetővé váljanak közösségi programok. Segíts, hogy jövőre Budapesten kívül is legyenek programok a nyári fesztivál során, mi több, akár lehessen más városokban is felvonulás.

Az elmúlt egy évben 5 vidéki városba látogattunk el képzést tartani azért, hogy a fővároson kívüli közösségek megerősödjenek és láthatóbbá váljanak, 5 városban 16 program valósult meg a segítségetekkel!

Sikereink mellett az új civil törvény minket is megbélyegzéssel fenyeget, és egyre nehezebb anyagi körülmények között kell dolgoznunk.

Államoktól és pártoktól függetlenül működünk, ugyanakkor a független pályázati lehetőségek csökkennek, és a politika kifejezetten ellenséges a hozzánk hasonló civil szervezetekkel. Fontos, hogy tovább növekedjünk, és olyan erőt képviselhessünk, amivel számolni kell, ehhez pedig fontosnak tartjuk, hogy több nagyvárosban is erősödni tudjon az LMBTQ közösség.

Csak a szükséges 600.000 forinttal nyerhetnek értelmet az erőfeszítéseink, és jöhet létre jövőre is egy országos méretű egy hónapos fesztivál.

Állj mellénk, ha LMBTQ emberként, hozzátartozóként vagy barátként te is személyesen érzed, hogy szükség van a vidéki LMBTQ szervezetek munkájára!
Állj mellénk, ha egyetértesz a demokráciával és a mindenkit megillető szabadsággal és az egyenlő emberi jogokkal!
Állj mellénk, ha szeretnéd, hogy a következő generációk egy olyan világban nőjenek fel, ahol biztonságban és szabadságban élhetnek.

Kattints ide és adj a szolidaritásra!