Adj a szabad szerelemre!

A Budapest Pride keresi a Baráti Körének legújabb tagjait!

Közeleg a Valentin-nap, ami mindenkinek mást jelent. Nekünk most a barátaink körül forog a világ. Felmerülhet a kérdés: hogyan lehetnek Magyarország legnagyobb láthatóságú LMBTQ-szervezetének barátai? Megmutatjuk!

A Wikipedia szerint a barátság „egy összetett, támogató emberi viszony”, mivel mi egy szervezet vagyunk, az emberi viszony (így) köztünk nem tud megvalósulni. De cserébe biztosítunk róla, hogy 43 önkéntes fog rád nagyon nagy szeretettel gondolni! 

A támogatást többek között az idén 27. alkalommal megrendezett Budapest Pride Felvonulás és az azt megelőző Közösségi Fesztivál mellett (szerintünk) Magyarország legfelszabadultabb társaságával is biztosítjuk.

A Baráti Körünkbe azok az adományozók kerülnek be, akik minden hónapban támogatják a munkánkat egy kávé + süti kombó árával (2000 Ft), és erről írnak nekünk az adomany@budapestpride.hu e-mail-címre.

Hogy ez nekünk miért jó?

A rendszeres támogatással lehetőséget adtok nekünk, hogy ne kényszerüljünk anyagi függésbe az egyszeri támogatásoktól és a különböző pályázatoktól, amiben más, szintén támogatás híján lévő nonprofit szervezetekkel kell versenyeznünk.

A rendszeres támogatások abban is nagy segítségünkre vannak, hogy ne csak Budapesten, és egy hónapban tudjuk ünnepelni a sokszínűségünket. Például ezeknek (is) a segítségével tudtunk hozzájárulni Magyarország első vidéki felvonulásához, a tavaly először megrendezett Pécs Pride-hoz.

És miért jó ez neked?

A Baráti Kör tagjaként ingyenes belépést biztosítunk neked a Budapest Pride Fesztivál nyitóbulijára, valamint az év legnagyobb és legbefogadóbb LMBTQ-bulijára, a Budapest Pride Fesztivált záró Rainbow Partyra. Emellett évente kétszer adományozói hírlevelet küldünk neked, melyben beszámolunk az előző féléves tevékenységünkről, és ezeken kívül még más meglepetéstartalmakkal is készülünk nektek…

Kattints ide és csatlakozz a Budapest Pride Baráti Köréhez:

Csatlakozom!