19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál – Érezd magad otthon!

2015. január 13–18. között újra a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) filmeké lesz a főszerep Budapesten, ugyanis elindul a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál. Az eseményen több mint 30 film, többek között hazánkban elsőként bemutatott díjnyertes alkotások, izgalmas dokumentumfilmek, rövidfilmek, kerekasztal beszélgetések és játékok várják a közönséget. 

A filmfesztivál most először rendhagyó helyszínen fogadja az érdeklődőket: a mozitermet egy intimebb, közvetlenebb környezet váltja fel, hiszen a Gozsdu udvarban található Kolor és a Dohány utcai Hátsó Kapu ad otthont az eseménysorozatnak. 

Az otthon ott van, ahol a barátok és a jó hangulat. A filmfesztivál új helyszínén mindenki önmaga lehet, elengedheti magát egy biztonságos, szinte otthoni környezetben mozizva együtt barátokkal és ismeretlenekkel. Ezért is kapta a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál az „Érezd magad otthon!” szlogent. 

Hogy valóban autentikus házimozi élményt éljen meg a néző, arról nem csak a kellemes környezet, de a fesztivál ideje alatt megrendezett számos játék és klasszikus közösségi program is gondoskodik majd.  

A Budapest Pride a filmszerető közönségnek most bérletvásárlási lehetőséggel is kedveskedik: négy film áráért öt előadást nézhet meg az, aki előre megvásárolja bérletét a fesztiválra. 

A részletes program és a bérletvásárlás helyszíne hamarosan megtalálható a fesztivál Facebook oldalán, illetve a Budapest Pride hivatalos honlapján is.

https://www.facebook.com/budapestpridefilmfest

http:/budapestpride.hu

19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál – Érezd magad otthon!