GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar

Egy whisky- és koktélbár, ahol 500-nál is több párlatot kóstolhatsz, talán már önmagában is különleges. Egy bár, ahol világszínvonalú koktélok is készülnek ezekből az italokból, biztosan még vonzóbb. De amitől igazán különleges a GoodSpirit Bar, az a jó társaság.

Az a célunk, hogy mindenki, aki betér a GoodSpirit Cocktail & Whisky Bárba, érezze és tapasztalja meg azt a szeretetet és elhivatottságot, amit mi érzünk a minőségi italok, a különleges koktélok és általában a kulturált alkoholfogyasztás iránt. Vendégeinknek szeretnénk átadni mindazt a tudást és tapasztalatot a témában, amelyre munkánk és utazásaink során szert tettünk, ezáltal inspirálva őket a minőségi párlatok megismerésére és mindig újabbak felfedezésére. Számukra fontos az innováció, a folyamatos fejlődés és a nemzetközi trendek naprakész ismerete, mert hisszük, hogy bármibe fogunk, azt csak jól érdemes csinálni.

Mindegy, hogy a barátaiddal, a kollégáiddal, a pároddal, vagy csak egyedül jössz, biztosak vagyunk benne, hogy ’minőségi időt’ fogsz nálunk tölteni! Tesztelj minket!

A Biztonságos tér weboldala: https://goodspiritbar.hu

Cím

GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar
Veres Pálné utca 7.
1053 Budapest, V.