Budapest Pride 2017

fesztivál

Közösségi Karácsony és batyus buli az Auróra nagytermében az 

fesztivál

A Budapest Pride Szolidaritási Alapot a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány azért hozta létre, hogy a Budapesten kívüli LMBTQ rendezvényeket és eseményeket tudja támogatni pályázat útján.

fesztivál

Nagyon köszönjük, hogy idén még többen, összesen 187-en ajánlottátok fel adótok 1%-át, összesen 965 952 Ft-ot, a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítványnak.

Nélkületek nem jött volna létre a 22. Budapest Pride Fesztivál
fesztivál

Rengetegen dolgoztak, hogy ennyire jól sikerüljön, olvasd el, hogy kik segítettek nekünk! 

fesztivál

Kiváncsi vagy, mennyibe került a fesztivál, és mik fedezték a költségeket? Nézd meg részletesen!

fesztivál

22 ezer résztvevővel idén végre megvalósult a szabadabb és ezzel együtt biztonságos felvonulás, amivel megtörtük a kilenc éve tartó bezártságot! Több év kitartó egyeztetés és felkészülés előzte meg az idei Budapest Pride Fevonulást, melyhez idén több ponton lehetett csatlakozni, és sokak félelmével ellentétben egyetlen atrocitás sem történt. Hogy mi történt pontosan július 8-án?

fesztivál

A felvonuláshoz csatlakozhat bárki, aki egyetért a Budapest Pride céljával és eszmeiségével és minden helyzetben erőszakmentesen és békésen viselkedik.

Arra kérünk, hogy ne ülj fel semmilyen provokációnak, ha bármi ilyennel találkozol, szólj egy menetkísérőnek.

fesztivál

úlius 8-án az alábbi útvonalakon tudjátok majd megközelíteni a Kossuth teret. A 2-es metró délután 14:00-tól nem áll meg majd a Kossuth tér megállóban. Beengedés a képen megjelölt pontok lesz, délután 15:00-tól. A felvonulás 16:00-kor indul.

fesztivál

Minden országot arra biztatunk, hogy valamennyi ember számára biztosítsa az egyenlőséget és a méltóságot, függetlenül az egyének  szexuális irányultságától és nemi identitásától.

fesztivál

A sok nohától nem könnyű látni az erdőt.

fesztivál

Nemrég úgy álltam volna itt, mint egy jóképű, életének legjobb éveiben járó férfi, aki sokak számára példa értékű házasságban él. 

fesztivál

Az én életemben elég sok most a kerek évforduló. Idén lettem 40 éves. 20 éve élek Budapesten, és szintén 20 éve, hogy a Titanic filmfesztiválon egy sötét moziteremben egy leszbikus filmet nézve magamra ismertem.

Székely László. Fotó: Mohai Balázs: Jogi fórum
fesztivál

Szabadság, egyenlő méltóság és egyenlő jogok- ez az egyetlen mondat lényegében az esszenciája mindannak, amire az LMBTQIA emberek sokszínű közössége igényt tarthat egy jogállamban, egy társadalomban.

fesztivál

Politikai beszédet kell mondani? Tud egy beszéd nem politikai lenni?

fesztivál

Budapest Pride Felvonulás évről évre hatalmas tömegeket mozgat meg. A korábbi évekhez hasonlóan idén is felkértünk különböző csoportokat, szervezeteket, hogy vegyenek rész a felvonuláson.

fesztivál

Böngésszétek a 2017-es Budapest Pride programjait!

fesztivál

Hamarosan kezdődik a 22. Budapest Pride LMBTQ Fesztivál! Hogy biztos bejuss a bulikra, vásárolj on-line belépőt a tixa.hu oldalon. 

fesztivál

FIGYELEM, VÁLTOZÁSOK A JÁRMŰ INDÍTÁSSAL KAPCSOLATBAN!

Budapest Pride - Adj a szabadságra!
fesztivál

A Budapest Pride Felvonulás mérete az elmúlt években megnégyszereződött. Segíts, hogy tudjunk járművet indítani, színpadot állítani és a biztosítást megoldani, hogy ezzel még szabadabb legyen a Budapest Pride! Így nyerhetnek értelmet az erőfeszítéseink, az egész éves előkészület és 300 önkéntes munkája. Támogasd a felvonulást ezen a linken

fesztivál

A jelentkezés időszaka lezárult.