Csatlakozz hozzánk projekttagként vagy önkéntesként!

Még hezitálsz vagy már eldöntötted? Pároddal, barátoddal vagy akár egyedül is? Adománygyűjtő, menetkísérő, netán infopultos? Te milyen formában csatlakoznál a Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás lebonyolításához? Válaszd ki a leginkább hozzád illőt, mi várunk szeretettel!

Igen-igen, bizooony, jól látjátok! A 26. Budapest Pride Fesztivált 2021. június 25 és július 25 között tartjuk meg, a Felvonulás dátuma pedig július 24., szombat. Bár a járványügyi helyzet, az esetszámok, és annak várható tendenciái egészen kedvezőek, de tudjátok mire van még óriási szükségünk? Rengeteg-rengeteg segítő kézre, sok lelkes önkéntesre!

Vágjunk bele! Én is önkéntes leszek!

Több, mint 300. Ennyi önkéntesre van szükségünk, hogy az egyhónapos Fesztivált és a Felvonulást lebonyolítsuk. Kérjük, segítsd a munkánkat azzal, hogy küldd tovább legalább 1 embernek az űrlapot, és jelentkezzetek mindketten önkéntesnek! Oszd meg a felhívást, akár add tovább a teljes baráti körödnek!

Felhívjuk figyelmed, hogy projekttagokat (azaz állandó önkénteseket) első sorban az őszi időszakban keresünk, viszont ha van nyitottan az általad megjelölt pozíció, mégazelőtt keresni fogunk.

Ugyanakkor azt mi is tudjuk; nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a járványhelyzet tartogathat meglepetéseket. Amiben viszont mégis biztosak vagyunk, hogy mi mindent megteszünk, azért, hogy mind a Fesztivált, mind a Felvonulást meg tudjuk tartani valamilyen formában.

Ha első kézből szeretnél értesülni a legfontosabb hírekről, csatlakozz az önkénteseink számára létrehozott facebook csoportunkba!

Belépek a Budapest Pride önkéntesek csoportjába!

Bizonytalan vagy valamiben, kérdésed van vagy elakadtál? Görgess lentebb a gyakran ismételt kérdésekre vagy fordulj hozzánk bizalommal az onkentes@budapestpride.hu címen.

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

23. Budapest Pride Felvonulás 2018 menetkísérő önkéntes