Csatlakozz hozzánk projekttagként vagy önkéntesként!

Még hezitálsz vagy már eldöntötted? Pároddal, barátoddal vagy akár egyedül is? Adománygyűjtő, menetkísérő, netán infopultos? Te milyen formában csatlakoznál a Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás lebonyolításához? Válaszd ki a leginkább hozzád illőt, mi várunk szeretettel!

A 26. Budapest Pride Fesztivál idén újra egy hónapon át tartott, a felvonulás pedig 35.000 embert mozgatott meg. A jelenlegiemberi jogi krízisben, amikor a kormány teljes arzenáljával, médiájával és törvényeivel  próbálja öncenzúrára és bújkálásra kényszeríteni az LMBTQ embereket és támogatóikat, megfélelmíteni őket, és másodrendű állampolgárokká silányítani a közösséget, óriási szükség van a támogatásra és a kiállásra. Ebben a munkában bári részt vehet, akinek van heti néhány szabad órája önkéntesmunkára: csak együtt, közösen fellépve tudjuk felemelni a hangunkat az elnyomás ellen!

Kíváncsi vagy, hogyan dolgozunk azon, hogy létrejöhessen egy teljes hónapos fesztivál? Szeretnél egy olyan (főként) LMBTQ emberekből álló csapathoz tartozni, akik jó ügyekért dolgoznak?

Örömmel tesszük közzé, hogy idén ősszel is szeretettel várunk benneteket a csapatunkba és várjuk a jelentkezéseteket, hogy együtt dolgozzunk és aktívan tegyünk a közösségünként, egy elfogadó világért és a társadalom jobbátételéért! Olyan projekteken dolgozhattok majd velünk, mint a Felvonulás, a Közösségi Fesztivál az Országos Pride Academy programsorozatok vagy éppen a Megnyitó.

Jelentkezési határidő: 2021. Oktober. 31, vasárnap 0:00

Vágjunk bele! Én is önkéntes leszek!

A projektjeinkről pedig itt olvashatsz:

Miken dolgozhatok projekttagként?

Ha első kézből szeretnél értesülni a legfontosabb hírekről, csatlakozz az önkénteseink számára létrehozott facebook csoportunkba!

Belépek a Budapest Pride önkéntesek csoportjába!

Bizonytalan vagy valamiben, kérdésed van vagy elakadtál? Görgess lentebb a gyakran ismételt kérdésekre vagy fordulj hozzánk bizalommal az onkentes@budapestpride.hu címen.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

23. Budapest Pride Felvonulás 2018 menetkísérő önkéntes