CSATLAKOZZ ÉS LEGYÉL ÖNKÉNTES A BUDAPEST PRIDE-NÁL! 

 

Érzed magadban az erőt, hogy felemeld a hangod a kormánypropaganda hazugságai ellen? Feldühít az, amit a kormánymédia állít az LMBTQ emberekről? Ezzel ugyanis a jelenleg zajló hazug propaganda kommunikációval a teljes megtévesztést igyekszikvéghez vinni a regnáló kormányzat. Ne hagyd, hogy megfélemlítsenek vagy elnyomjanak! Mi teret adunk, hogy kifejezd nemtetszésedet a gyűlölet iránt, és önmagad lehess. 

Szeretnéd a benned lévő energiát jóra fordítani? 

Kíváncsi vagy, hogyan dolgozunk azon, hogy létrejöhessen az egy teljes hónapon át tartó fesztivál? Szeretnél egy szuper (főként) LMBTQ emberekből álló csapathoz tartozni, aminek a tagjai jó ügyekért dolgoznak?

Mindemellett érdekel az adománygyűjtés, a menetkíséret, netán az infopultozás? Vagy csak érdekelne, hogy hogyan épül fel a felvonulás vagy egy másik évközbeni projekt kampánya? Szívesen kivennéd a részed a kommunikációs vagy a szervezési feladatokból? Ha ezek valamelyikére igen a válasz, akkor téged keresünk! 

Csatlakozz önkéntesként, és legyél egy szuper csapat tagjai, aki az önkéntes társaival együtt nem másért felel, mint Magyarország legnagyobb LMBTQ eseményéért: a Budapest Pride Felvonulásért és Közösségi Fesztiválért! 

Válaszd ki a leginkább hozzád illő területet, mi várunk szeretettel: 

Közösségi Fesztivál: a közösségi fesztivál idén újra egy hónapon át tart, ahol számos érdekes és színvonalas program megvalósítását tudod segíteni

Felvonulás: a  felvonuláson pedig szeretnénk megdönteni a tavalyi és tavalyelőtti 35.000 fős részvételi rekordot, ezért ha van kedved ide csatlakozni, nagyon várunk!

Itt tudsz jelentkezni Felvonulás önkéntesnek!

Örömmel tesszük közzé, hogy idén is szeretettel várunk benneteket a csapatunkba, és várjuk a jelentkezéseteket, hogy együtt dolgozzunk és aktívan tegyünk a közösségünként, egy elfogadó világért és a társadalom jobbátételéért! Vegyük vissza együtt a jövőnket! 

Na, de lássuk miből is áll az önkéntes feladat nálunk: 

- alkalmi feladatok, többnyire a Budapest Pride Közösségi Fesztivál ideje alatt (pl. programok biztosítása, adománygyűjtés, fotózás)

- egyéb projekteknél akár év közben is (pl. Országos Pride Program rendezvényeken)

- alkalmanként 2-3 óra az "önkéntesidő" egy rendezvénynél

- önkéntesnek bárki, bármikor jelentkezhet az év folyamán a Budapest Pride weboldalán található űrlapon keresztül

 

 

 

Bizonytalan vagy valamiben, kérdésed van vagy elakadtál? Görgess lentebb a gyakran ismételt kérdésekre vagy fordulj hozzánk bizalommal az onkentes@budapestpride.hu címen.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

23. Budapest Pride Felvonulás 2018 menetkísérő önkéntes