Támogass minket, adj egy színesebb világért!

Miért támogasd a Pride-ot?

  • Mert egy kis segítséggel is hozzájárulhatsz nagy dolgok eléréséhez/megvalósításához
  • Mert szeretnél tenni az elfogadásért, a jogegyenlőségért és egy jobb világért.
  • Mert ismered a Pride szervezőit, és tudod, hogy a támogatások jó célokat szolgálnak, felhasználásuk átlátható.
  • Mert fantasztikusan érezted magad a felvonuláson, a filmfesztiválon és a több tucat programon, amit a Pride szervezett.
  • Mert fontosnak tartod a közösségépítést, az LMBTQ emberek társadalmi láthatóságát.
  • Mert a legjobb barátod is a közösséghez tartozik és fontosnak tartod, hogy lehetőségeidhez képest támogasd őt.
  • Mert neked is van LMBTQ családtagod és fontosnak érzed, hogy kimutasd neki támogatásodat.
  • Mert egy olyan célt támogathatsz, ami nagyon kevés figyelmet kap a társadalomban.
  • Mert a Budapest Pride egy ismert, jól működő szervezet és képes arra, hogy megvalósítsa céljait.
  • Mert jó érzéssel tölt el, hogy egy fontos célt támogathatsz, és ezáltal jobbá válhat a világ.

Milyen szervezet a Budapest Pride?

A Budapest Pride egy államoktól, pártoktól, cégektől független civil szervezet, ha úgy tetszik: aktivista csoport. Fizetett alkalmazottak nélkül, társadalmi munkában dolgozunk. Egy olyan világért dolgozunk, amely elnyomástól mentes, ahol a sokszínűség érték, amelyben teljes az LMBTQ emberek társadalmi elfogadottsága, ahol a homofóbia, a transzfóbia, a rasszizmus vagy a szexizmus a társadalom teljes elutasításával találkoznak. Egy olyan világot szeretnénk, ahol a társadalom nem kényszerít tagjaira normákat, ahol félelem nélkül, szabadon élhetünk, az emberek elfogadják magukat és egymást, és az emberek között a partnerség és az együttműködés a jellemző. Szóval egy jó világért dolgozunk, ahol jó lenni, ahol jó élni.

A Pride összes eseményét egy tucatnyian, önkéntes aktivistákként szervezzük, munkánkért nem kapunk semmilyen fizetést vagy ellenszolgáltatást. Viszont nagyon sok lelkesítést kapunk a közösségtől és barátainktól. Évente egyre többen vesznek részt az egy hetes nyári fesztiválon és a felvonuláson, a kulturális programok közül egyre több teltházas, és növekszik az év közben megrendezett programok, például a filmfesztivál népszerűsége is. Ahhoz, hogy ezt a munkát tovább folytathassuk és egyre közelebb kerülhessünk egy olyan világhoz, amelyben jó élni, most a te segítségedre is szükség van. Segíts nekünk abban, hogy megtarthassuk függetlenségünket és a jövőben is kompromisszumok nélkül, szabadon dolgozhassunk a céljainkért. Csatlakozz a Budapest Pride baráti köréhez, támogasd lehetőségedhez képest a Budapest Pride-ot és élvezd a tagság előnyeit.

Az alábbi űrlap kitöltése után az OTP Simple fizetőfelületére kerülsz.

Légy a Budapest Pride Baráti Kör tagja, támogass egy évben legalább 15000 forinttal vagy 6 hónapon keresztül rendszeres adománnyal! A baráti kör tagjaként adományozói hírlevelet küldünk neked egy évben kétszer, és ingyen részt vehetsz a Budapest Pride Fesztivál nyitó- és záróbuliján (Rainbow Party).

Amennyiben igénybe szoktad venni bankod internetes felületét, állíts be havi rendszeres banki átutalást a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány számára.

Kedvezményezett neve: Szivárvány Misszió Alapítvány
Számlavezető bankunk: OTP Nyrt.
Számlaszámunk: 11713005-20375733
IBAN: HU31117130052037573300000000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Amennyiben rendszeres támogatást állítasz be, kérjük, írj egy e-mailt az adomany@budapestpride.hu címre, amelyben megadod a befizetés azonosításához, illetve a kapcsolattartáshoz szükséges adatokat! Erre azért van szükségünk, hogy rendszeres támogatás esetén a hatodik hónap után felvehessünk a Baráti Kör tagjai közé, és elérhetőséged segítségével kaphasd a hírlevelünk/meghívókat!

Válaszd ki saját bankodat!

Rendszeres átutalással PayPalon keresztül (PayPal regisztráció szükséges!):

Ha van PayPal regisztrációd, akkor a gomb megnyomása utáni képernyőn az űrlap tetején ezt a lehetőséget kell választanod: "I already have a PayPal account." Ezután csak be kell lépned és rögzítheted a rendszeres utalást. Ha nincs még PayPal regisztrációd, a "I need to create a PayPal account (where available)." lehetőséget kell választanod (ez az alapértelmezett választás). Meg kell adnod az adataidat, és a regisztráció befejezése után rögzítheted a rendszeres átutalást.

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki, milyen összeggel szeretnél támogatni minket havonta.

A Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány közhasznú szervezet, így jogosult adó 1%-os felajánlásokat fogadni. Támogasd munkánkat!

Adószámunk: 18174803-1-41

Minden évben 10 milliárd forint feletti összegek vándorolnak az államkasszába, mert sokan nem rendelkeznek a személyi jövedelemadójuk 1%-áról. Oszd meg ezt az oldalt és a felhívást másokkal is, hogy olyan célokat támogathassanak ezzel az összeggel, amely értékeiket tükrözi, és segíti az LMBTQ emberek jogegyenlőségéért és láthatóságáért folytatott munkát!

2017-ban a Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány összesen 965 292 Ft-ot gyűjtött adó 1% felajánlásokból. Köszönjük a 187 felajánlónak! Gondoljatok ránk 2018-ben is és kérjetek másokat is erre!

A befolyó összeget rendezvényeink és programjaink fejlesztésére és terjesztésére fordítjuk, így a nyári Budapest Pride Fesztivál és Felvonulás, az Előbújás Napja és további évközi programok, tüntetések és események lebonyolítására. A legkisebb adományokat is megbecsüljük.

Idén az új rendszer alapján, ha nem változtatsz a NAV által készített bevallás tervezeten, illetve nem nyújtasz be saját bevallást május 22-ig, akkor az eSZJA válik a hivatalos bevallásoddá. Így könnyen előfordulhat, hogy sokan megfeledkeznek a rendelkezés lehetőségéről. Ezért szólj ismerőseidnek is!

Az adószámunkkal előre kitöltött nyilatkozatot töltsd le, nyomtasd ki és írd rá saját adataidat. Ezt kell beletenned egy kisméretű sima borítékba. A borítékra írd rá nevedet és adószámodat. Ezt a levelet zárd le és a lezáráson átmenően írd alá a borítékot. Ezt a borítékot kell eljuttatni a NAV-nak személyesen vagy postán. A címet a NAV tájékoztatójában találod.

Köszönjük!

Támogass SMS-sel:

Küldd a 87-es kódot a 13600-as telefonszámra, ennek díja bruttó 500 forint, amivel támogatod tevékenységünket.

Tudj meg többet: http://www.adhatvonal.hu 

 

Nincs megfelelő jogosultság a tartalom megtekintéséhez.