Vitafórum - Teljesen veletek! !!!!! ELMARAD !!!!!

BRÉKING! ELMARAD! BRÉKING!

Kedves Érdeklődők!
Sajnos a ma esti vitafórum elmarad. Legnagyobb szívfájdalmunkra a jelentkező csapatok száma érte el a minimum szükséges mennyiséget. Ezzel együtt is elkötelezettek vagyunk hasonló események irányt, így a közeljövőben mindenképpen szeretnénk egy ilyen rendezvényt megszervezni. Figyeljétek az oldalunkat, és reméljük, hamarosan sokatokkal találkozunk!
 

A vita előrevisz, érzékenyít, képez. Provokál és meggyőz. Egy közösséget érintő kérdésekben pedig különösen fontos, hogy lássuk egymás álláspontját, mert csak ez a megismerő ütköztetés szülhet új irányokat.
Vitafórumunkon regisztrált csapatok mérik össze érveiket és ismeretüket LMBTQ témákban. Gyere el közönségnek, hallgasd meg a csapatokat, aztán döntsd el, ki volt a legmeggyőzőbb!

Mondták már neked, hogy remekül vitázol? Az érveid megingathatatlanok, bármi legyen is a téma? Meg tudod győzni a zsűrit és a közönséget, hogy a te indoklásod jobban megállja a helyét, mint az ellenfélé? Akkor jelentkezz vitafórumunkra,, melyre 3-4 fős csapatok jelentkezését várjuk.

A csapatoknak a helyszínen az alábbi állítások mellett, illetve ellen kell érvelnie: 

- Az LMBTQ emberek elfogadásának szempontjából a legfontosabb, ha kormánypárti LMBTQ politikusok előbújnak.
- LMBTQ diákok iskolai zaklatásának megakadályozása az iskolák felelőssége.
- Azonos nemű párok házasságát döntéshozók által kell törvénybe iktatni.
- A jelenlegi pápa pro-LMBTQ álláspontja az elmúlt évtized kiemelten fontos előrelépése a közösség számára.
- A transz közösséget érintő kérdéseket külön kell választani az LMBQ embereket érintő érdekérvényesítéstől.
- A Budapest Pride felvonulásnak kordonok nélkül van társadalmi jelentősége.
- Ha két azonos teljesítményű ember interjúzik egy állásért, előnyben kell részesíteni az LMBTQ személyt.Ha érdekesnek tartod, jelentkezz az alábbi űrlapon csapatoddal, és hamarosan értesítünk a részletekről! 
Fontos: Mivel a Budapest Pride kiemelten fontosnak tartja, hogy lehetőség szerint egyenlő nemi reprezentációt biztosítson a programjain felszólalóknak, csak olyan csapatok jelentkezését tudjuk elfogadni, amelynek legalább egy tagja nő.

Jelentkezés:
https://docs.google.com/forms/d/1Ani4xFtByj6ULs3tkveoRBwxT7QeU1XB4fmWDMJ...

Bővebben: https://www.facebook.com/events/1224382870928508/