Öt fejezet

Média

Képek
Stories of our lives / Öt fejezet
Stories of our lives / Öt fejezet
Stories of our lives / Öt fejezet
Stories of our lives / Öt fejezet
Stories of our lives / Öt fejezet
Stories of our lives
Kenya, Dél-Afrika 2014, 60'
Rendező: Jim Chuchu
Szereplők: Louis Brooke, Allan Bryan Weku, Kelly Gichohi
Nyelv: szuahéliangol
Felirat nyelve: magyarangol
Jegyár: 1200 Ft

A sorozat öt részből áll, amelyek a Stories of our Lives projekthez összegyűjtött, igaz történeteken alapulnak.   

KÉRJ SZÉPEN

Kate, a lázadó fiatal középiskolas diák találkozik első szerelemével, Faith nevű osztálytársa személyében. Mikor az iskola vezetősége szétválasztja őket, Kate-ben szexuális vonzalom alakul ki a szomszéd fiú iránt. Két héttel később Kate és Faith egy kínos talákozáson látják újra egymást.

FUTÁS

Egy üzleti megbeszélést követően Patrick rábukkan egy helyi melegbárra a homofób barátjával, Kamával. Patrick pár nappal később visszatér a bárba, remélve, hogy senki nem tudja meg.

ATHMAN

A farmon dolgozó Ray és Athman évek óta közeli barátok. Miután Athman az újonc Fiónával kialakult kapcsolatával kacérkodik, Raynek nehéz döntést kell hoznia.

DUETT

Jeff várakozik egy hotelszobában, távol otthonától. Hónapokig spórolt, hogy megvalósíthassa végső szexuális vágyát, szexet egy fehér fiúval. Végül kopognak az ajtón...

MINDEN ÉJJEL ÁLMODOM

Mikor a helyi törvényhozók azzal fenyegetőznek, hogy meleg-ellenes törvényeket léptetnek hatályba, az összegyűlt tömeg ki akarja lakoltatni a feltételezhetőleg homoszexuális embereket. Ahogy a feszültség a környéken egyre növekszik, Liz menekülési terveket dolgoz ki maga és partnere, Achi számára.