Hírek

filmfesztivál

Kedves Barátaink, Kedves Filmfesztivál-kedvelők!

Segítsetek, veszélyben a jövő évi filmfesztivál!

fesztivál
filmfesztivál

A Budapest Pride számára az elmúlt évek nagyrészt az LMBTQ közösség minél nagyobb láthatóságának előmozdításával teltek.

fesztivál
filmfesztivál

A Budapest Pride-ot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány közhasznú szervezet, így ebben az évben már harmadszorra, mi is nagy szeretettel fogadjuk az adó 1%-os felajánlásaitokat.

filmfesztivál

Már nyomdában a 20. Budapest Pride Filmfesztivál programfüzete. PDF formátumban máris letölthető.

filmfesztivál

Fontos információk a jövő szerdán (január 20-án) induló 20. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál jegyvásárlási lehetőségeiről.

filmfesztivál

Adományozz a Budapest Pride LMBTQ Filmfesztiválnak és legyen tiéd a filmfesztivál plakát egy darabja hűtőmágneses gyufásdoboz formájában.

filmfesztivál

2016-ban január 20–24. között tér vissza leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) filmekkel a 20. Budapest Pride Filmfesztivál. Hat kontinensről érkező több mint 30 játék-, dokumentum- és rövidfilm, valamint a vetítésekhez kapcsolódó kerekasztal-beszélgetések színesítik a programot. A filmfesztivál nyitófilmje a hazai mozikban először látható Freeheld lesz, Julianne Moore és Ellen Page alakításával.

filmfesztivál

Hamarosan jön a Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál (2016 január). Mint minden évben, idén is nagy szükségünk van vállalkozó kedvű film feliratozókra, akik a már elkészített fordításokat időzítik, igazítják, tördelik, hogy a fesztiválon élvezhető és olvasható legyen a fordítók munkája! Várunk december 12-én a workshopra, ahol mindezt megtanulhatod!

filmfesztivál

Elkezdődött a filmek nevezése a 20. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztiválra, amelyet 2016. januárjában rendezünk meg.

Filmfesztivál közösségi erőből
filmfesztivál

A Budapest Pride szervezőiként évek óta fontos célkitűzésünk, hogy rendezvényeink teljes mértékben a magyarországi LMBTQ közösség támogatásával és támogatásából jöhessenek létre.

Igazi közösségi esemény - véget ért a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál
filmfesztivál

Kicsit alternatív volt, kicsit új volt és fantasztikus hangulatban telt a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál.

Közel 100 LMBTQ témájú könyv a Budapest Pride Filmfesztiválon
filmfesztivál

Idén a Budapest Pide LMBTQ Filmfesztiválon ismét kedvezményes könyvvásárral várunk benneteket.

Telt házzal indult a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál!
filmfesztivál

Mosolygó arcok, nagy izgalom, lelkes önkéntesek, otthonos hangulat és telt ház a Kolorban - kedd este elindult a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál!

JEGYVÁSÁRLÁS INFORMÁCIÓ
filmfesztivál

Íme a fontos tudnivalók a jövő kedden induló 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál jegyeiről.

filmfesztivál

Már csak pár nap és indul a várva várt 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál! Idén január 13-18.

19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál – Érezd magad otthon!
filmfesztivál

2015. január 13–18. között újra a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) filmeké lesz a főszerep Budapesten, ugyanis elindul a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál.

Tanulj meg filmet feliratozni, gyere el a workshopunkra! 2014.12.17.
filmfesztivál

Hamarosan jön a Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál (2015 január). Mint minden évben, idén is nagy szükségünk van vállalkozó kedvű film feliratozókra, akik a már elkészített fordításokat időzítik, igazítják, tördelik, hogy a fesztiválon élvezhető és olvasható legyen a fordítók munkája! Várunk december 17-én a workshopra, ahol mindezt megtanulhatod!

Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál – Nevezd a filmed!
filmfesztivál

Elkezdődött a filmek nevezése a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztiválra, amelyet 2015. január 14. és 18. között rendezünk meg.

Januárban jön a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál
filmfesztivál

Ezúton értesítjük barátainkat, nyári fesztiválunk és egyéb programjaink látogatóit, valamint minden kedves eddigi és jövőbeni nézőnket, hogy a soron következő, 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztiválunkat 2015 januárjában rendezzük meg.

Adományozd adód 1%-át a Szivárvány Misszió Alapítványnak!
előbújás napja
fesztivál
filmfesztivál

A Budapest Prideot szervező Szivárvány Misszió Alapítvány közhasznú szervezet, így ebben az évben már mi is nagy szeretettel fogadjuk az adó 1%-os felajánlásaitokat.