Veled teljes: adjuk össze!

A Budapest Pride Felvonulás méretét az elmúlt három évben megnégyszereztük. Most újra közeleg a felvonulás időpontja, július 2-án újra megmutatjuk, hogy a társadalom különböző közösségei velünk teljesek. Segíts te is, hogy tovább tudjunk növekedni, tudjunk kamiont indítani, színpadot állítani és ezzel nagyobbat szóljon a Budapest Pride!

Idén adománygyűjtő kampányt indítottunk az alábbi költségek biztosítására:
Színpad (300 000 Ft) - hogy láthatóak legyünk
Hangosítás (400 000 Ft) - hogy messzire hallatszódjon a hangunk
Kamion (200 000 Ft) - hogy tovább haladjunk a jogegyenlőség felé

A Budapest Pride Felvonulással 21 éve küzdünk a hátrányos megkülönböztetés különböző formái ellen, láthatóságot adva a minket érintő problémák súlyának és hidat képezve a többségi társadalom és az LMBTQ emberek között.

Az elmúlt négy év sikerei számokban:
felvonulók száma 4000-ről 20 000-re,
kamionok száma 3-ról 5-re,
fesztivál összes önkénteseinek száma 50-ről 300-ra nőtt.

Sikereink ellenére azonban egyre nehezebb anyagi körülmények között kell dolgoznunk. Államoktól és pártoktól függetlenül működünk, 11 fizetetlen szervezővel, ugyanakkor a független pályázati lehetőségek csökkennek, és a politikai-gazdasági környezet kiszámíthatatlansága sem kedvez a civil szervezeteknek. Fontos, hogy tovább növekedjünk, és olyan erőt képviselhessünk, amivel számolni kell.

A legkisebb összeg is hatalmas segítség! Ha szeretnél hozzájárulni a 21. Budapest Pride sikeréhez, látogass el az alábbi oldalra, és támogass minkethttp://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Budapest_Pride_Veled_teljes 

Adományod pedig nem marad elismerés nélkül: ennek formáiról a fenti honlapon tájékozódhatsz.

Segíts te is, adj hangot a Budapest Pride-nak, hogy értelmet nyerjenek az erőfeszítéseink, az egész éves előkészület és 300 önkéntes munkája!
Az adományozáson kívül azzal is segíthetsz, ha megosztod a felhívásunkat ismerőseiddel, 

akik LMBTQ emberként, hozzátartozóként vagy barátként személyesen érzik, hogy szükség van a Budapest Pride Felvonulásra;
akik egyetértenek a demokráciával és a mindenkit megillető emberi jogokkal;
akik szeretnék, hogy a következő generációk egy olyan világban nőjenek fel, ahol a hatalom szeretetét a szeretet hatalma váltja fel!

Nagyon számítunk a segítségedre és jelenlétedre a Fesztivál programjain!
Köszönettel:
Budapest Pride szervezői