Önkéntes csapatépítés 2015. május 10. 15:00 - 18:00

Jelentkezz 2015-ben önkéntesnek

Az önkéntes munkát a társadalmi változások egyik mozgatórugójának tekintjük. Valljuk, hogy a közösség érdekében végzett önkéntes munka nemcsak a társadalom egésze, de az abban résztvevők számára is hasznos. Ennek érdekében fontos, hogy az Önkéntes adatbázisunk minden évben frissítésére kerüljön, ezért kérjük, töltsd ki kérdőívünket, ami körülbelül 5 perc elfoglaltságot jelent.

Önkéntes csapatépítés (május 10.)

Azt tervezzük, hogy szervezünk „nem virtuális” találkozókat is. Célunk ezekkel a találkozókkal, hogy megismerjük egymást személyesen is, valamint szorosabbra tudjuk fűzni a kapcsolatot veletek. Ezek jó alkalmak lesznek arra, hogy megbeszéljük, miért fontos számotokra az önkéntesség, és mi tehetünk együtt a jövőben. Megvitathatjuk, mit folytassunk, mit kezdjünk el tenni, és mi az, amin jobban kell dolgoznunk, hogy Ti is úgy érezzétek, hogy érdemes segíteni az LMBTQ közösséget és a Budapest Pride-ot.

Az idei első találkozó időpontja 2015. május 10-én, 15:00- 18:00 között lesz az Aurórában (VIII. kerület, Auróra utca 11). Semmit nem kell hoznotok, csak magatokat, jókedvet, nyitottságot és a személyiségeteket!

Ha szívesen jönnél, akkor kérjük, regisztrálj ezen az űrlapon május 9-ig. Jelentkezz bátran, és szólj a barátaidnak is!

Ha bármi kérdésed van, írj az onkentes@budapestpride.hu címre!

Önkéntességre Fel!

Önkéntes csapatépítés 2015. május 10. 15:00 - 18:00