Önkéntes csapatépítés 2015. június 14. 15:00 - 18:00

Következő csapatépítés

Mikor? június 14. 15:00 - 18:00
Hol? Auróra (VIII. kerület, Auróra utca 11.)

Jelentkezz önkéntesnek, ha eddig még nem segítettél nekünk és frissítsd adataidat, ha már voltál. Ezt mind megteheted ezen a kérdőíven.

Ha szívesen részt vennél a június 14-ei alkalmon, ahol átbeszéljük a feladatokat, játszunk és néhány helyzetgyakorlatot is kipróbálunk, akkor jelentkezz itt.

Beszámoló az előző alkalomról

Mikor megérkeztem az Aurórába május 10-én, az önkéntes találkozó napján, olyan volt, mintha hazaértem volna. Nem mindennapi esemény, hogy ilyen erős nosztalgia fog el valami kapcsán, de hát a Pride önkéntes csapata sem nevezhető mindennapinak. Hamarosan arra is rájöttem, miért; a csoport tagjai inspirálják, kiegészítik, támogatják egymást, így a segítségnyújtás közös ügyünkké és célunkká válik. Sokan azt hiszik – sokáig én is így voltam ezzel – hogy nem lenne belőlük jó önkéntes, mert lusták, nem kifejezetten segítőkészek, és így tovább. Ez azonban nem igaz; mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, melyek jó önkéntessé teszik az illetőt, és saját tapasztalatból hozzá kell tennem, hogy amint az ember beleveti magát a feladatok sűrűjébe, a lustaság azonnal elpárolog. A többiekkel együtt hihetetlen energiákat tudunk mozgósítani, és ez olyan boldogsággal és erővel tölt el, hogy nem meglepő, ha kijelentem, mindig szívesen térek vissza közéjük. Ez a találkozó az mutatta meg, hogy egy jó cél érdekében milyen összetartó csapat alakulhat; ez a mindennapi életben nagyon ritkán tapasztalható, ezért olyan különleges élmény Pride önkéntesnek lenni.