Legyél állandó önkéntesünk!

Szeretnél egy szuper csapathoz tartozni? Szeretnéd egész évben segíteni a Budapest Pride szervezőinek munkáját? Voltál már a Budapest Pride valamelyik programján és a szervezési folyamatokkal közelebbről is megismerkednél? Önkénteskedtél már, de szeretnél többet vállalni? Munkáddal hozzájárulnál a hazai LMBTQ közösség erősítéséhez? Te is tenni szeretnél azért, hogy egy olyan világban éljünk, ahol érték az elfogadás, a sokszínűség, a szolidaritás?  

Jelentkezz, ha elhivatott vagy a homofóbia, transzfóbia és szexizmus elleni küzdelemben és ezért szabadidőben tenni szeretnél!

Szeptember 24-25-én kétnapos ingyenes képzést tart a Budapest Pride, ahol közelebbről is megismerkedhetsz velünk, szervezeti értékeinkkel és munkacsoportjainkkal. A képzés magában foglal LMBTQ történelmi, jogi és fogalmi felkészítést, érzékenyítést a kisebbségi ügyek iránt.

  • Képzési napok: szeptember 24-25: 10-18
  • Díja: ingyenes
  • Étkezés: egyénileg
  • Jelentkezési határidő: szeptember 15. (szeptember 17-ig visszajelzünk)
  • Létszám: max. 15 fő

Kérünk, jelentkezés előtt olvasd el a manifesztónkat, hogy részletesebben megtudd milyen értékek mentén dolgozik a Budapest Pride: http://issuu.com/budapestpride/docs/manifeszto

Jelentkezz állandó önkéntesnek az alábbi űrlapon: https://goo.gl/RRYxKH

Jelentkezéseddel vállalod, hogy a képzés mind a két napján részt veszel!

Szólj barátaidnak is, akiket érdekelhet a lehetőség, és akikkel te is szívesen dolgoznál együtt!

Ha kérdésed van, írj az onkentes@budapestpride.hu címre!

Szeretettel várunk!
A Budapest Pride szervezői csapata