BUDAPEST PRIDE WORKSHOP FELHÍVÁS

Poliamoria Magyarország (2015)

Ragadd meg a témát, adj teret beszélgetéseknek, értékteremtő vitáknak!

A Budapest Pride Fesztivál évről évre  igzalmas és kihagyhatatlan részét képezik a megrendezésre kerülő workshopok. Ezek megszervezésére idén is lehetőség nyílik majd felhívásunk keretein belül.
Tele vagy gondolatokkal, amiket megosztanál? Szeretnél értékteremtő beszélgetéseknek és vitáknak teret adni? Esetleg kérdéseid vannak és azt reméled, közösen választ találhatunk? Ha igen, akkor szerintünk a Budapest Pride Fesztiválon a helyed!

A huszonegyedik alkalommal megrendezett eseménysorozat részeként idén is tartunk majd műhelybeszélgetéseket több budapesti helyszínen.
A pályázatnak (max. 1 oldal) tartalmaznia kell a következőket:

●         a workshop témája, szerkezete, céljai
●         rövid leírás a workshopot vezető személyről és/vagy szervezetről
●         workshop időtartama (1–3 óra)
●         technikai igények
●         workshop nyelve
●         vidéki workshop tartóknak utazási költség/igény szállásra Budapesten 

Terveink szerint összesen kb. 15 workshop kerülne rendezésre a fesztivál programjai közé,  és célunk, hogy ezek a beszélgetések minél interaktívabbak, inklúzívabbak legyenek és minél kötetlenebb hangulatban teljenek.

A pályázatok leadási határideje: 2016. május 17. kedd. A beérkező anyagokról ezután egy héten belül visszajelzést adunk.

A pályázatokat a workshop@budapestpride.hu e-mail címre várjuk!

FONTOS!
A kiválasztott pályázókkal egy második körben személyes beszélgetésre kerítünk sort, amelyben visszajelzést adunk a workshop koncepciójáról és lehetőség lesz bármilyen felmerülő kérdés tisztázására még a program véglegesítése előtt.