Budapest Pride pályázati lehetőség!

Adj elő, vitázz, beszélgess!

Idén sem telhet izgalmasabbnál izgalmasabb beszélgetések nélkül a Budapest Pride Fesztivál. A korábbi évekhez hasonlóan 2014-ben is előadások, fórumok, viták színesítik a nyári fesztivál programját. A tizenkilencedik alkalommal megrendezett eseménysorozat részeként idén június 30. és július 4. között, hétfőtől péntekig tartunk majd műhelybeszélgetéseket több budapesti helyszínen.

Tele vagy ötletekkel? Megosztanád tapasztalataidat? Szeretsz építő jelleggel vitázni? Pályázz, légy része a fesztiválnak, alakítsuk közösen az idei programot!

A pályázatnak (max. 1 oldal) tartalmaznia kell a következőket:

●         a workshop témája, szerkezete, céljai

●         rövid leírás a workshopot vezető személyről és/vagy szervezetről

●         workshop időtartama (1–3 óra)

●         technikai igények

●         workshop nyelve

●         vidékieknek utazási költség/igény szállásra Budapesten

A fesztivál idei mottója: Budapest Pride 365: most és minden nap. Ezzel szeretnénk kifejezni, hogy az LMBTQ közösséget érintő témák túlnyomó része, bár időszakosan kiemelt láthatóságot kap, az év minden egyes napján fontos. Ezt az üzenetet szeretnénk megjeleníteni a workshopok témájában is, így kérünk titeket, hogy a pályázáskor ezt is tartsátok szem előtt.

Terveink szerint összesen kb. 15 workshopot tartanánk, és célunk, hogy ezek a beszélgetések minél interaktívabbak legyenek és minél kötetlenebb hangulatban teljenek.

A pályázatok leadási határideje: 2014. május 20. kedd. A beérkező anyagokról ezután néhány napon belül visszajelzést adunk.

A pályázatokat a workshop@budapestpride.hu e-mail címre várjuk!

FONTOS!

A kiválasztott pályázókkal egy második körben személyes beszélgetésre kerítünk sort, amelyben visszajelzést adunk a workshop koncepciójáról és lehetőség lesz bármilyen felmerülő kérdés tisztázására még a program véglegesítése előtt.