Budapest Pride: a gyűlöletkeltés visszataszító!

Tarlós István és a kormányzat szerint mindenki, aki kisebbségben van, visszataszító.

Visszataszító a roma, visszataszító a szegény, visszataszító a hajléktalan, visszataszító a menekült, visszataszító a karriert építő nő, visszataszító a határozott nő, visszataszító a drogfogyasztó, visszataszító a kerekesszékekel közlekedő, a fogyatékkal élő, visszataszító a civil, visszataszító a leszbikus, a meleg, a biszexuális, a transznemű, a queer ember! 

Szerintünk a gyűlöletkeltés és a kirekesztő politizálás az, ami visszataszító! Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a főpolgármester hiányos ismeretei alapján becsméreljen egy, az emberi jogokért felvonuló, ünneplő tömeget.

Gyere el július 11-én, szombaton a Budapest Pride Felvonulásra, ha neked is eleged van kirekesztő politikusok homofób és transzfób megnyilvánulásaiból és gyűlöletkeltéséből! Ez a nap pártszimpátiától függetlenül az LMBTQ emberek ünnepléséről, az elfogadásról, a sokszínűségről és az egymás melletti kiállás fontosságáról szól!

Ahogy az elmúlt években is, idén is hívjuk Tarlós Istvánt és az összes olyan demokratikus párt képviselőjét, aki többet szeretne megtudni a többszázezres magyarországon élő LMBTQ közösségekről és az őket érintő kérdésekről, problémákról.