Adj egy színesebb világért!

 

Hogyan támogathatod a Budapest Pride-ot?

Rendszeres átutalással PayPalon keresztül (PayPal regisztráció szükséges!):

Ha van PayPal regisztrációd, akkor a gomb megnyomása utáni képernyőn az űrlap tetején ezt a lehetőséget kell választanod: "I already have a PayPal account." Ezután csak be kell lépned és rögzítheted a rendszeres utalást. Ha nincs még PayPal regisztrációd, a "I need to create a PayPal account (where available)." lehetőséget kell választanod (ez az alapértelmezett választás). Meg kell adnod az adataidat, és a regisztráció befejezése után rögzítheted a rendszeres átutalást.

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki, milyen összeggel szeretnél támogatni minket havonta.

 

Természetesen lehetőség van a Budapest Pride munkájának támogatására akkor is, ha nem áll módodban rendszeres összeggel támogatni programjainkat, vagy esetleg más módon szeretnél hozzájárulni a szervezet sikeréhez. Ezekről bővebben olvashatsz honlapunkon.

http://budapestpride.hu/tamogass/adomany
http://budapestpride.hu/csatlakozz

Rendszeres banki átutalással az internetbankodon keresztül:

Amennyiben igénybe szoktad venni bankod internetes felületét, néhány kattintással beállíthatod, hogy rendszeres támogatója legyél a Budapest Pride munkájának. A megfelelő felületen (ld. alább) csupán meg kell adnod a Szivárvány Misszió Alapítvány, (a Budapest Pride szervezője) adatait, valamint azt, hogy milyen rendszerességgel szeretnéd 1000/2000/5000 Ft-tal, vagy bármilyen összeggel támogatni programjainkat.

FONTOS: az első adományozásodkor írj egy emailt a neveddel az info@budapestpride.hu címre, hogy rendszeres támogatás esetén a hatodik hónap után felvehessünk a tagok közé, és elérhetőséged segítségével kaphasd a hírlevelünk/meghívókat!

A baráti kör tagjának számít, aki egy évben legalább 15 ezer forinttal, vagy legalább fél éven át havi állandó adománnyal támogatja munkánkat.

A Szivárvány Misszió Alapítvány bankszámlaszáma:

Szivárvány Misszió Alapítvány
OTP Nyrt. 11713005-20375733
Bank neve: OTP Bank Nyrt.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN: HU31117130052037573300000000

rendszeresség: havonta
összeg: 1000/2000/5000 Ft

Budapest Pride

Miért támogasd a Pride-ot?

Mik a tagság előnyei?