Várunk titeket az 5. Budapest Pride Fesztiválfórumra

Fontos neked a Budapest Pride? Van róla véleményed és elmondanád? Van ötleted arra, hogy milyen programok, események legyenek? Szeretnél beszállni a szervezésbe?

Gyere el 2013 első Fesztiválfórumára április 27-én délután 3-kor a Hátsó Kapu nevű helyen (1074 Budapest, Dohány u.13.)!

A Budapest Pride-ot immár tizennyolcadik alkalommal rendezzük meg 2013-ban. A fesztiválig rendelkezésünkre álló időben havonta össze fogjuk hívni a Fesztiválfórumot, ahol együtt ötletelhetünk a felmerülő kérdésekről, feladatokról, nehézségekről. A Fórumra várunk bárkit, aki szívesen megosztja a Pride-dal kapcsolatos észrevételeit, szívesen ötletelne velünk együtt, már most szervező vagy önkéntes, vagy a jövőben aktívabb szerepet vállalna a szervezésben. A fórumnak két célja van:

1. Szeretnénk, ha ezentúl sokkal hatékonyabban be tudnánk vonni a szervezésbe, a Pride üzeneteinek kialakításába és a feladatok megoldásába azokat, akik szívesen hallatják ezekről a kérdésekről a hangjukat, elmondják véleményüket, és leginkább szívesen besegítenek a közös munkába! Ahhoz, hogy elmondd mit gondolsz, nem kell feltétlenül szervezőnek vagy önkéntesnek lenned – mindenki véleménye számít! Ha már vannak észrevételeid, kérdéseid az eddigi Pride-okkal kapcsolatban és szívesen befolyásolnád az idei fesztivál alakulását, mindenképp az áprilisi Fórumon a helyed!

2. Felismerve azt, hogy a Fesztivál kinőtte eddigi kereteit, folyamatosan változtatásokat vezetünk be mind a programok, mind a szervezeti struktúra tekintetében. Egyrészt szeretnénk titeket tájékoztatni arról, hogy milyen lépéseket tettünk az elmúlt Fesztivál óta, másrészt szeretnénk bemutatni, megvitatni elképzeléseinket. A folyamatot nélkületek nem tudnánk, és nem is akarjuk véghezvinni, a fesztivál mindenkié. Találjuk ki együtt, hogy milyen legyen a jövő Budapest Pride-ja! Gyere és mondd el, te mit gondolsz!

Gyere el 2013 első Fesztiválfórumára április 27-én a Hátsó Kapu nevű helyen (1074 Budapest, Dohány u.13.)!

Az alábbi címen már most is jelentkezhettek önkéntesnekszervezőnek. Kérünk titeket, ha jelentkeztek, írjatok meg, milyen területeken és feladatokban számíthatunk rátok.

A fórumon semmiféle gyűlöletbeszédnek vagy diszkriminatív viselkedésnek nincs helye.

Előre is köszönjük az együttműködést!
szervezők