Debreceni Színtér Egyesület munkatársainak üzenete

Kedves Szivárvány Misszió Alapítvány!

A Debreceni Színtér Egyesület munkatársai, valamint a Hajdú-Bihar megyei LMBTQ közösség tagjai szeretnének köszönetet mondani Nektek a 18. Budapest Pride Fesztivál megszervezéséért. Fáradhatatlan munkáról, önfeláldozó magatartásról, valamint a közösségért való hatalmas tenni akarásról tettetek ismételten tanúbizonyságot, és az erőfeszítések meghozták a várt eredményeket, vagy talán nem túlzás azt állítani, hogy felül is múlták azokat.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Nektek azért, amiért egy saját busz költségeinek finanszírozásával lehetővé tettétek jelentős számú Hajdú-Bihar megyei ember számára, hogy részt vegyenek életük első Pride Fesztiválján.

Az életünkben egy új korszak kezdődött most el. Megnyílt a lehetőség számunkra, hogy a Pride ugyanannyira a miénk legyen, mint a budapestieké. Mindannyian olyan élményekkel gazdagodtunk, melyek meghatározzák  az életünket a továbbiakban: átélhettük, hogy milyen több ezer emberrel együtt vonulni, mi is valójában az a Pride, mennyivel másabb személyesen részt venni rajta, mintsem otthonról a médiából figyelemmel kísérni az eseményeket. Olyan élmények ezek, melyek az egyesületünkben dolgozó emberek számára is még több erőt adnak ahhoz, hogy egyre többet és többet tegyünk a helyi LMBTQ közösség tagjaiért.

Köszönjük a munkátokat, köszönjük a támogatást, köszönjük, hogy vagytok!

Debrecen, 2013. július 7.

Baráti üdvözlettel:

Debreceni Színtér Egyesület